Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hedon Spa & Hotel
451

Hedon Spa & Hotel

Hedon Spa & Hotel erbjuder enastående boende vid Pärnus strandkant och är samtidigt centralt beläget i den charmiga staden. Med 75 rum, varav de flesta i den nyare delen av hotellet, garanteras rymliga och bekväma boendemöjligheter. Anläggningen stoltserar med två restauranger och en bar, där gästerna kan avnjuta kulinariska upplevelser utöver det vanliga. En av höjdpunkterna på Hedon Spa & Hotel är deras fantastiska Spa, som är harmoniskt inbäddad i de historiska lerbaden som länge har varit en symbol för staden. Här promenerar man bekvämt från sina rum till Spa anläggningen iförda tofflor och badrockar och njuta av dess faciliteterna, såsom bastus, behandlingar och poolområden.

För de som vill utforska den gastronomiska scenen erbjuder Pärnu ett flertal alternativ inom gångavstånd, särskilt längs huvudgatan där caféer, pubar och restauranger trängs. För de som önskar en exklusiv och förstklassig matupplevelse ska hotellets egna ”fine dining” restaurang inte missas. Smaka på väldoftande maträtter och njut av din vistelse i Pärnu med en minnesvärd kulinarisk upplevelse. Slutligen stoltserar hotellet med en av Pärnus största utomhusterrasser. Här njuter gästerna av den vackra omgivningen och koppla av i den friska luften.

Sommarstaden Pärnu

Pärnu är en charmig sommarstad med cirka 40 000 invånare. Med sin stora sandstrand, många restauranger, cocktailbarer, Spa och avslappnade atmosfär lockar Pärnu årligen många semestergäster. Den breda och långgrunda stranden är populär för bad under sommarsäsongen och det finns även ett särskilt område för surfing och andra vattensporter. Pärnu är särskilt känt för sitt omfattande utbud av Spahotell. Detta härleds till en legend om elefanter som en gång promenerade längs sandstranden och genom att röra om sanden på havets botten med sina stora kroppar och fötter, sägs sanden ha fått en läkande effekt för människor. Denna legendariska historia återspeglas i en av stadens charmiga parker, där elefanterna har blivit förevigade.

Pärnu Bay Golf Links

Dryga milen från Pärnu hittar Estlands linksbana #1. Pärnu Bay Golf Links öppnade upp sina portar först 2015 och är Estlands första Linksbana. Golfbanan är designad av Lassi Pekka Tilander ihop med Mick McShane som leadshaper. Här klipps spelfältet i fairwayhöjd från tee till green och ger en flytande och sömnlös design. Banan erbjuder breda fairways och utmanande hål och vinden gör sig ofta påmind. Pärnu Bay Golf Links är uppskattad av många golfspelare då den erbjuder spel från 4 500 upp till 6 200 meter beroende på val av tee. Pärnu Bay är naturskön golfbana som är placerad alldeles intill havet och erbjuder magiska utsikter under hela ronden.

Golfbanor i närheten

Pärnu Bay Golf Links

Pärnu Bay Golf Links Pärnu Bay Golf Links öppnade upp sina portar först… Läs mer

Fler bilder

Video