Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hazelbank Hotel
351

Hazelbank Hotel

Hazelbank Hotel ligger med bra läge i St Andrews och med havet och golfbanorna som närmaste granne blir det inte mycket bättre. Boendet är familjeägt sedan 30 år tillbaka, ett litet med mysigt hotell med endast 10 rum. Hotellet erbjuder finfin service och med boende här har ni gångavstånd till restauranger, shopping samt första tee på Old, New och Jubilee Course.

St Andrews Links

St Andrews Links är samlingsnamnet för de sju golfbanorna i St Andrews stad och det finns ytterligare ett trettiotal i grevskapet Fife. Bland dessa 30 golfbanor är de flesta både tillgängliga för gemene man, spelvärda och är belägna inom 45 minuter ifrån St Andrews. Detta gör staden till en perfekt utgångspunkt, då det finns got om trevliga restauranger och barer. I närområdet finns det ett flertal mästerskapsbanor och några av våra favoriter är Kingsbarns, Carnoustie och Crail.

Kingsbarns Golf Links

Kingsbarns Golf Links ligger 11 km från St Andrews och är rankad bland de 100 bästa banorna i världen. Kingsbarns vill inte bara erbjuda en golfrunda i världsklass utan ett minne för livet. Banan är årligen värd för Europatourens Alfred Dunhill Links Championship tillsammans med Old Course på St Andrews och Carnoustie Golf Links. 2017 stod Kingsbarns värd för The Ricoh Women’s British Open.

Carnoustie Golf Links

Carnoustie Golf Links Championship Course har varit värd för åtta Open Championships, två Women’s Open och två Seniors Open. Carnoustie är en av tre banor som används för den årliga Dunhill Links, de andra är Kingsbarns och Old Course i St Andrews. 2018 återvände The Open Championship till banan som vanns av Francesco Molinari, hans första majorseger under karriären.

Crail Golfing Society

Crail Golfing Society ligger på den östligaste kanten av området Fife och grundades 1786. Här finns två 18-hålsbanorn, Balcomie Links och Craighead Links. Två bra banor som bjuder på fin Links, värda at besöka när du är i området.

Läs om Christoffers rekresa, när han besökte Skottland och de historiska golfbanorna och platserna i området runt St Andrews.

Avstånd
Edinburgh flygplats 80km | St Andrews centrum 200m | St Andrews Castle Cours 5km | Kingsbarns 13km | Crail Golfing Society 21km | Carnoustie 45km

Golfbanor i närheten

St Andrews Links

St Andrews Links Golfanläggningen St Andrews Links, är samlingsnamnet för de sju golfbanorna… Läs mer

Kingsbarns Golf Links

Kingsbarns Bara 11 km från St Andrews ligger Kingsbarns Golf Links som är… Läs mer

Carnoustie Golf Links

Carnoustie Golf Links Golfbanan har varit värd för flera mästerskap (The Open 8… Läs mer

Crail Golfing Society

Crail Golfing Society Golfbanan Crail Golfing Society ligger på den östligaste kanten av… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video