Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Claes Andreasson
En jätte trevlig anläggning med 4 trevliga och omväxlande 9-håls slingor. Bra boende och nära till allt. En härlig uteservering efter rundan. Man måste gilla vatten då det går kanaler och dammar på hela banan.
Thomas Laanemets
Bra resort, stora rum. Bra restaurang med bra frukost. Omväxlande banor med olika svårighetsgrad. Mycket trevlig personal och bra service från golfvärdar. Ålrestaurangen i Volendam är värd ett besök. Som grädde på moset, sol i fyra dagar!
Carl Elisson
Supertrevlig anläggning!! ...Bra golf och trevlig restaurang!
Thomas NordinHotellanläggningen var vi jättenöjda med, maten var suberb- kanonbra och gott! Trevlig Golfshop som hade dålig kapacitet på golfvagnar, men detta lovade man åtgärda. Vi hann också efter golfrundan besöka Amsterdam en kväll. Vi kan rekommendera denna anläggning efter 4 dagar spel på banan.
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

BurgGolf Golfresort de Purmer
351

BurgGolf Golfresort de Purmer

HOTELLET ÄR TILLSVIDARE STÄNGT MEN GOLFBANORNA ÄR ÖPPNA!

Denna Golfresort ligger en halvtimma norr om Amsterdam. Hotellet är utformat som en halvcirkel och ligger i direkt anslutning till klubbhuset för Golf Club De Purmer. Här har du allt bekvämt på samma ställe och dessutom nära Amsterdams flygplats så det är fullt möjligt att spela golf på resdagarna. Boende i dubbelrum standard (deluxe) eller superiorvarianten där inredningen är senare uppdaterad och mer modern. Restaurangen på anläggningen, Magnolias, är mycket trevlig och serverar lunch och middag. En av de bästa hotellrestauranger vi testat på senare tid med en härlig samling smaker från Indonesien, Japan, Frankrike och Holland.

Mer än Amsterdam

Givetvis är Amsterdam ett givet utflyktsmål men här finns fina fiskebyar och städer längs kusten som förtjänar ditt besök. Volendam är en fin trevlig by några kilometer bort, vi kan rekommendera Restaurangen Smit-Bokkum, specialiserade på ål. Ost-staden Edam är nära liksom den välkända sjöfartsstaden Monnickendam. Det är inte säkert det räcker med en weekend här i Waterland!

36 hål utanför altandörren

Golf Club De Purmer har 36 hål och enligt oss är det 4 ganska tuffa och utmanande slingor. Slingorna varieras så att du sällan behöver spela samma 18 två dagar i rad. Här finns också en mycket bra träningsanläggning med tillhörande korthålsbana.

Golfbanor i närheten

Golf Club De Purmer – Purmerend

Golf Club De Purmer Golf Club De Purmer består av två 18-hålsbanor samt… Läs mer

Fler bilder

Video