Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hacienda del Conde
551

Hacienda del Conde

Meliá Hacienda del Conde är ett litet och mysigt hotell i genuin spansk kolonialstil med endast 117 rum. Hotellets ambition var att skapa en by-liknande atmosfär, vilket de har lyckats med till fullo. Beläget vid foten av Teno Mountains erbjuder hotellet en fantastisk utsikt över golfbanan och Atlanten. Området är känt för sin orörda natur och skiljer sig från andra platser på Teneriffa. Hotellet är endast för vuxna och är känt för sin höga servicenivå. Efter en dag på golfbanan kan du njuta av en utsökt middag på en av anläggningens restauranger eller koppla av med en kall drink vid den lagunliknande poolen. Entré och reception ligger på markplan, vilket motsvarar sjätte våningen. Här finns också en av anläggningens barer tillsammans med en utomhuspatio. Hotellet är byggt i suterräng och följer naturliga sluttningen ned mot havets slående vågor. På de lägre våningarna finns rum, uteplatser, restaurang, poolområden, gym och Spa.

Komplett YHI Spa

På anläggningens Spa kan du återställa din inre ro och balans med hjälp av en avkopplande massage eller behandling. YHI Spa är en Spa-kedja som erbjuder en lyxig upplevelse för kropp och själ. Spa-kedjan har sitt ursprung i Spanien men finns nu över hela världen. YHI Spa fokuserar på att skapa en harmonisk och balanserad miljö där kunderna kan koppla av och njuta av olika behandlingar som massage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och andra avkopplande aktiviteter. Efter ett besök på Spa´t kommer du att känna dig som en ny människa och redo för nya upplevelser. Om du letar efter en avkopplande och unik upplevelse på Teneriffa, är Meliá Hacienda del Conde ett utmärkt val!

Buenavista Golf

Buenavista Golf slingrar sig fram utanför hotellet och klubbhuset nås lätt och smidigt med anläggningens shuttle. Med sitt enastående läge precis vid kusten på södra Teneriffa, erbjuder banan en otrolig upplevelse som du sent kommer att glömma. När du slår ditt första slag kommer du slås av den hisnande utsikten över det glittrande havet och de omgivande bergen. Med utmärkta golfhål och en imponerande layout är banan utmanande men också rolig för spelare av alla nivåer. Buenavista Golf är designad av golflegenden Seve Ballesteros och är en 18-hålsbana som bjuder på enastående utsikt över Atlanten. Banan är belägen i en naturskön miljö med sjöar, vattenfall och klippor.

Boka din vistelse idag och upplev den höga servicenivån och den orörda naturen som omger hotellet.

Avstånd
Buenavista Golf 600 m | Buenavista By 2km | Teneriffas södra flygplats (TFS) 67 km

Golfbanor i närheten

Buenavista Golf

Buenavista Golf Buenavista Golf slingrar sig förbi utanför hotellet Meliá Hacienda del Conde… Läs mer

Fler bilder

Video