Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hacienda del Alamo Golf Resort
551

Hacienda del Alamo Golf Resort

Hacienda del Alamo Golf Resort hittar vi ca 35 minuter ifrån Murcia, i en miljö som saknar motsvarighet. Resorten för dig som vill koppla av med lugn och ro i vacker natur med alla bekvämligheter och lyx. Hacienda del Alamo Golf Resort tillhör hotellkedjan Ona Hotel Group och här njuter du av eleganta sällskapsutrymmen, inbjudande Spa-avdelning och generösa poolområden. Rummen är designade i karibisk stil och är minutiöst utformade för din komfort och välbefinnande i åtanke. Rummen är placerade i separata block och ger känslan av utrymme och avskildhet med hjälp av hotellets trädgård. Hotellrummen har utsikt över trädgården, golfen eller poolen och ligger alla inom ett bekvämt avstånd från huvudbyggnaden, som erbjuder ett gediget utbud av restauranger och barer med förstklassiga rätter att njuta av.

Hacienda del Alama Golf Club

Utanför hotellet breder Hacienda del Alama Golf Club upp sig som ligger väl inbäddat i omgivningen. Golfbanan är designad av Dave Thomas. Det är en av Spaniens längsta banor med sina 6 724 meter från längsta tee. Likt många andra banor i området är Hacienda del Alamo Golf Club en ökenbana med skarpa ruffkanter och wasteareas som ramar in hålen. Golfanläggningen har fina träningsytor och här driver Thomas Johansson sin träningsakademi. Passa på att träna med Thomas, han är en mycket duktig tränare och har tidigare jobbat på anläggningar som San Roque och La Manga.

Välj mellan spel på tre golfbanor

Resorten har totalt tre banor att erbjuda spel på under er vistelse och ni väljer fritt hur ni öskar spela er golf. De två närliggande golfbanorna heter Saurines och Mar Menor och nås med en kortare bil eller transferresa på ca 25 minuter.

Helhetsupplevelse  

Oavsett om du är här på semester – eller jobbresa finns alla bekvämligheter nära till hands. Hotellet har moderna faciliteter och erbjuder den bästa servicen inom konferens och evenemang. Resorten är oerhört stolt över att nu även erbjuda flera utomhussporter, såsom padel, tennis, fotboll, basket och rugby. Dessa områden underhålls dagligen för att erbjuda er dom bästa förutsättningarna. Njut av avkopplande aktiviteter på det charmigaste hotellet i Murcia, på hotellets Spa finns bland annat jacuzzi, bastu, massage, turkiska och romerska bad och gym.

Är du en person eller i ett sällskap som hellre vill bo i lägenheter finns det också på Hacienda del Alamo. Lägenheter finns för 3-6 personer. Läs mer här…

Golfbanor i närheten

Hacienda del Alamo Golf Club

Hacienda del Alamo Golf Club Golfbanan Hacienda del Alamo Golf Club ligger vackert… Läs mer

Saurines de la Torre Golf

Saurines de la Torre Golf Saurines de la Torre Golf är den nyaste… Läs mer

Mar Menor Golf

Mar Menor Golf Första nio på Mar Menor golf är designade av David… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video