Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Lars
Har idag återkommit från vår golfresa till Costa Navarino 30/3-6/4. Vill bara ge återkoppling vad vi i vår grupp tyckte om resan. 1) Kanonställe. 2) Fantastisk service på golfbanan. 3) Lyxiga minisviter med pool. 4) Bra mat 5) Inget regn på hela veckan och lagom golftemperatur. 6) Bra utslagstider hela veckan. 7) Två vackra banor. På minussidan kanske vi tyckte att det kunde vara någon musikunderhållning någon av kvällarna och att det var svårt att komma utanför resorten utan taxi. Sammanfattningsvis är vi alla helnöjda och återkommer gärna till AKI Golftravel i något annat sammanhang. Mvh Lars
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

The Westin Resort Costa Navarino
551

The Westin Resort Costa Navarino

The Westin Resort Costa Navarino har tagit plats som en av Europas finaste golfresorts. Och det är förstås ingen slump; platsen, boendet, servicen och golfbanorna håller väldigt hög kvalité. Resorten har hela 445 rum fördelat över olika byggnader och rumskategorier. Därtill ett flertal restauranger med olika teman och fina faciliteter och aktiviteter.

Golfen har alltid varit en central del på Costa Navarino och de två banorna Dunes och Bay har nu fått sällskap av ytterligare två banor, Hills och Olympica. De två nya syskonbanorna är designade av José María Olazábal och nås efter en transfer om ca 25min ifrån hotellet. De båda nya banorna är spektakulära och smälter på ett naturligt och vackert sätt in i området. Nu med totalt 72hål så blir kanske Europas bästa resort – världens bästa resor!

Historian

Historian om Costa Navarino började redan 1935, då Vasilios Konstantakopoulos föddes. Vasilios som växte upp och blev en erkänd skeppsredare och entreprenör. Han hade en stor dröm sedan barnsben, att en dag låta fler få se och uppleva hans Grekland. Projektet, som till en början verkade i mångt och mycket omöjligt – krävde att Vasilios köpte upp mark av 1000 olika markägare, därtill skrevs ca 600 olika kontrakt och 2500 hektar mark iordningställdes för att skapa denna idyll.

Golfbanor i närheten

Costa Navarino Golf Courses

Costa Navarino Golf Courses Costa Navarino bestod tidigare av de två mästerskapsbanorna, Navarino… Läs mer

Fler bilder

Video