Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Chateau de la Begude
451

Chateau de la Begude

Det charmiga hotellet Chateau de la Begude  ligger i området nordväst om Nice flygplats i området mellan Opio Valbonne och Grasse. Hotellet är en gård från 1600-talet som idag har 44 rum, egen restaurang, flera konferensrum, utomhuspool och tennisbana. Styrkan enligt oss ligger i det charmiga läget med den fridfulla atmosfären. Personalen gör allt för att man ska trivas.

Valbonne, bara namnet!

Hotellet ligger vackert mitt på golfbanan Opio Valbonne som är en klassisk bana på Rivieran. Banan öppnade 1966 och är en par 72-bana av parkkaraktär. Inte speciellt lång men relativt ondulerad och utmanande. Bara 5km från hotellet finner vi grannbanan Grande Bastide som är ytterligare en fin parkbana som går utmärkt att kombinera med spel på Opio Valbonne. Och Valbonne då? Jo, en mycket mysig by bara 2,5km från hotellet när du bor på Chateau de la Begude!

Bad, lyxjakter och vingårdar

Det är bara 15km ner till Antibes som är en av många fina kuststäder som erbjuder mängder av restauranger och shopping. Här är oftast liv och rörelse, fart och fläkt! Här finns en fin hamnpromenad där du kan vila ögonen på vackra båtar och du kan även göra båtutflykter, tex till St Tropez eller Cannes. Det finns givetvis fler banor än ovan nämnda och man kan kombinera en golfutflykt med ett besök på en av de många vingårdarna i området.

Golfbanor i närheten

Golf d’Opio Valbonne

Golf d’Opio Valbonne Golfbanan Golf d’Opio Valbonne är en av de äldsta och… Läs mer

Golf de la Grande Bastide

Golf de la Grande Bastide Granne med Opio Valbonne ligger Golf de la… Läs mer

Fler bilder

Video