Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Anna Hagenblad
Hej Jonas! Vi blev trevligt och proffsigt bemöta på hotellet. De var hjälpsamma och trevliga under hela vistelsen. Rummet var bra och trevligt. Buffé maten var omväxlande och god. Mycket bra salladsbuffé och många efterrätter. Några av vinerna kommer från lokala vingårdar. På första tee bjöds det på Pinta Negra, från den lokala vingården. Barerna hade också en del mat tex till lunch. Golfbanan är omväxlande och rolig att spela. Det går att gå men när det är varm är det skönt med golfbil. Det vi missade var ett besök på den lokala vingård, det var fullbokat. På en ledig dag, gjorde vi ett härligt besök till stranden Santa Cruz. Vi är jätte nöjda med resan. Mvh Anna
Börje FilipssonHej. Jag är den lyckliga vinnaren av tävlingen i sista numret av "Göteborgs-golfaren" 2016.Vinsten bestod av boende och 6 rundor golf på Dolce Camporeal. En kuperad bana som kräver kondis. Men en mycket trevlig golfupplevelse som gör att man vill spela den igen och igen! Vissa hål är utmanande, andra lite lättare. Efter spelet och en lättare lunch(öl) bar det av till någon av poolerna, en ute och en inomhus. Där njöt vi av sol och bad under efter-middagarna. Boendet på det närbelägna hotellet är utmärkt. Bra rum och sköna sängar! Frukosten är riklig och man hittar det man vill äta. För lunch och middagar finns en àlacarte- samt två buffetrestauranger. Ibland var någon av dem bokade för stora sällskap och då fick man planera om för kvällen. Dessutom kunde man äta enklare rätter i den trevliga baren. Tack för vinsten och en härlig vecka i Portugal! Tack från Börje /Maya
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CampoReal Lisboa
551

CampoReal Lisboa

CampoReal Lisboa ligger 30 minuter norr om Lissabons flygplats. Vissa säger att det ligger mitt i ingenstans, vi säger att det ligger mitt i allting! Inom 30 minuter från hotellet  når du Portugals huvudstad, vackra Sintra, Obidos, Ericeira och Peniche, för att nämna några spännande städer och byar. Därtill golfbanor av absolut toppklass eller vad sägs om Oitavos Dunes, Royal Obidos, Penha Longa, Praia del Rey, Troia och givetvis en utmanande bana vid hotellet.

CampoReal Lisboa ingår i hotellkedjan Dolce by Wyndham som har hotell på flera platser i Europa och Nordamerika. Hotellet har 151 rum med utsikt över golfbanan eller vinrankor. Här finns ett Mandalay Spa där du kan njuta av avkopplande behandlingar, jacuzzi, bastu, turkiskt bad eller ”regnskogsduschar”. Ett 24-timmars gym finns till förfogande, tennisbanor, 1 pool inomhus och 2 utomhus. 3 restauranger, 2 barer även välutrustade lägenheter för 2-6 personer, ett fint Spa, gym och tennisbanor.

CampoReal Golf omgiven av vingårdar

Golfbanan som omger hotellet är designad av Donald Steel och den har de sista åren fått en rejäl uppsträckning. Banan är en kuperad utmaning bana där många av våra gäster väljer att köra bil, men den är absolut inte omöjlig att gå på något vis, bara tuff. CampoReal är mer teknisk än lång och med många vackra vyer över det vackra landskapet. Arm i arm med banan ligger fält med vinrankor så för dig som är intresserad av viner är området mycket intressant.

Service i centrum på CampoReal

Är det något vi märkt med CampoReal så är det inställningen hos personalen att ge kunden god service. Att genuint vilja göra vistelsen så bra som möjlig för varje gäst, där menar vi att CampoReal ligger i topp! CampoReal tar också täten när det gäller minimering av plastanvändning. Ett av alla exempel är att vattenflaskor i plast på banan tagits bort och varje kund får en ”termos” vid incheckning som går att fylla på längs banan och på andra platser på hotellet. Ett mycket bra initiativ förstås!

Halvpension utanför resorten

Anläggningen är väldigt mån om att du skall få uppleva så mycket som möjligt av området. Har du bokat halvpension under en vecka har vi därför möjlighet att boka en av middagarna utanför hotellet, på en lokal restaurang i Torres Vedras. Man anmäler intresse för detta i god tid och hotellet hjälper dig med bokning av bord och transport T/R. Välj mellan Taberna 22O Santinhos eller Midi.

Lägenheter på CampoReal

Vid sidan av hotellet finner vi även fullt utrustade lägenheter för 2 – 6 personer i direkt anslutning till hotellet. Lägenheterna är i toppklass med 2 separata sovrum, allrum, matplats, kök och 1 balkong per sovrum. En stor fördel är att du kan nyttja hotellets faciliteter, tex för frukost, middag osv. Ett toppenalternativ för er som vill ha lite extra utrymme och möjlighet att laga egna måltider!

Golfbanor i närheten

Dolce CampoReal Golf Club

Dolce CampoReal Golf Club Donald Steel har gjort många bra banor, utöver Dolce… Läs mer

Praia del Rey Golf Club

Praia del Rey Golf Club En fantastisk bana vid atlantkusten är Praia del… Läs mer

Royal Òbidos Golf Club

Royal Òbidos Golf Club Severiano Ballesteros, denna legend har varit delaktig i designen… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video