Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Bogogno Golf Resort
451

Bogogno Golf Resort

Det nya Bogogno Golf Resort ligger bara en halvtimma från Milano Malpensa flygplats, strax söder om otroligt vackra Lago Maggiore i norra Italien. Med vyer över alperna och två mycket bra banor ser vi detta som ett mycket intressant resmål, både för dig som vill spela topp-golf och för dig som vill utforska ett mycket intressant område.

Bogogno Golf Resort öppnade på allvar 2015 och här finns 28 standardrum och 4 suiter. Standardrummen är rymliga på 33 kvadratmeter och suiterna på hela 70. Frukost äter man i klubbhuset liksom middag om man vill stanna på anläggningen. På taket av hotellet finns jacuzzi och det är en perfekt plats att slappa i en solstol efter golfen.

Mycket mer än golf

Milano tillhör regionen Lombardiet medans Bogogno ligger i Piemonte där Turin är regionens huvudstad. Piemonte är ett av Italiens mest kända vinområden och vingårdarna ligger tätt. Regionen gränsar till Schweiz i norr och Frankrike i väst, Alperna gör sig påminda överallt. Med boende på Bogogno Golf Resort har du nära till det mesta!

Bogogno Golf Hotel med de berömda sjöarna runt hörnet

Området norr om Milano har flera vackra sjöar. Lago Maggiore ligger närmst Bogogno men även Lago d’ Orta. Bägge bjuder fantastiska vyer och mysiga byar som Arona, Stresa, Orta San Giulio mfl. Vi kan varmt rekommendera att man under sin vistelse här lämnar någon dag eller eftermiddag öppen för att utforska området.

Banor av toppklass!

Golfbanorna i området håller hög klass och närmsta granne Castelconturbia är inget undantag. En 27-hålsanläggning i härligt lummig miljö. Hemmabanorna på Bogogno; Bonora och Conte håller hög klass och har flera gånger gästats av stortävlingar, bland annat Europatourkval vid flera tillfällen. Nära flygplatsen Milano Malpensa och cirka 30 minuter från Bogogno Golf Hotel finner vi även Le Robinie Golf Club som är värd ett besök. En bra design av Jack Nicklaus Design Team.

Avstånd
Linate flygplats centrum 94km | Milano centrum Golf 77km | Arona 19km | Stresa 40km

Golfbanor i närheten

Golf Club Bogogno

Golf Club Bogogno Golf Club Bogogno har 2 × 18 hål, bägge av designern… Läs mer

Biella Golf Club Le Betulle

Biella Golf Club Banan Biella Golf Club från 1950-talet ligger i en underbart… Läs mer

Golf Castelconturbia

Golf Castelconturbia Golf Castelconturbia är en design av Robert Trent Jones Senior och… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video