Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Familjen Sundberg
Tack vare AKI golfs goda omdöme tillbringade vi en vecka med familjen på hotellet som har allt. Nära till golfbanan med taxi, trevlig personal.
Patrik Fors
Kanonställe, fanns allt. Långt ifrån men ändå nära till allt.
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Barcelo Tenerife
551

Barcelo Tenerife

Hotel Barcelo Tenerife hette tidigare Sandos San Blas men ingår numera i hotellkedjan Barcelo och har renoverats under det senaste året. Hotellet är ett mycket spännande All Inclusive-hotell som är beläget i ett vulkaniskt område med spännande sevärdheter. Hotellet har ett museum där du verkligen kan gå tillbaka i tiden och se hur de levde och hur det såg ut för tusentals år sedan, just här.

Det är en väldigt rymlig resort där det är lätt att trivas och slappna av, efter golfen då! Inom 3 km ligger det två golfanläggningar, Golf del Sur och Amarilla. Banorna bjuder fin variation och vackra vyer över Atlanten. Hotellet har egen shuttle-service till dessa två golfbanor som tar er lätt och smidigt till första tee.

Pooler och sport

Här finns pooler och vatten så det räcker! Hela 8 pooler utomhus varav ett par är uppvärmda. Här finns till och med en mindre sjö där du kan paddla kanot. Här finns också ett Wellness center som erbjuder behandlingar för den som önskar reparera ömma golfmuskler. Tennisbana finns på anläggningen och du kan ägna dig åt klättring eller hyra cyklar, ja har finns det mesta!

Shopping i Las Americas

I Playa de Las Americas på södra Teneriffa finner man ett större utbud av butiker och restauranger, och solen gör det möjligt att koppla av på stranden när som helst under året. Hit tar du dig snabbt och smidigt med en taxiresa på cirka 15 minuter. Här finns också många fina stränder och generellt mycket mer folk i rörelse! Längs Teneriffas sydkust håller de flesta ”sol & badarna” till då stränderna här är många. På den norra delen av ön ligger Santa Cruz de Tenerife som är öns huvudstad och här råder faktiskt ett lite annorlunda klimat. Lite grönare och normalt lite svalare och mer nederbörd. Trots detta vill vi gärna rekommendera ett besök här!

Golf del Sur och Amarilla Golf

Ovan två golfbanor ligger närmst hotellet men det finns ytterligare banor på ön för den som önskar utforska. Vi på Golfturen har besökt dem alla och tillsammans kommer vi fram till vilken eller vilka banor som passar just dig! Las Americas är en flack, vacker parkbana som får ses som en klassiker på ön. Golf Costa Adeje är mer kuperat med fantastiska vyer över havet. Buenavista på den västra delen bjuder även den fantastiska vyer över havet och många utmanande hål. Abama är kanske den mest exklusiva banan, en kuperad och tuff bana att spela.

Golfbanor i närheten

Golf del Sur

Golf del Sur Golf del Sur öppnades 1987 och bestod då av tre… Läs mer

Amarilla Golf

Amarilla Golf Klubben Amarilla Golf välkomnar gäster och här finns det oftast någon… Läs mer

Golf Costa Adeje

Golf Costa Adeje Golf Costa Adeje ligger väster om Las Americas och anläggningen… Läs mer

Golf Las Americas

Golf Las Americas Golf Las Americas ligger i hjärtat av Las Americas och… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video