Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Argentario Golf & Wellness Resort
551

Argentario Golf & Wellness Resort

Det lyxiga och näst intill lite undangömda anläggningen Argentario Golf & Wellness Resort ligger norr om Rom längs kusten. Anläggningen har en spektakulär design med fina faciliteter och uppskattad service. Området har ett milt klimat och i dalgången spelas golf året om. Här kantas banan av korkekar och olivträd med en fantastisk utsikt över Medelhavet. Hotellet erbjuder 73 rum i olika utföranden, alla med terrass samt egen design. Det finns två restauranger på anläggningen, Dama Dama Restaurant i hotellet som är en gourmetrestaurang och Club House Restaurant i klubbhuset som är mer informell och serverar enklare rätter.  De använder mycket lokala råvaror och hotellets egenproducerade, ekologiska grönsaker för att skapa toskanskt inspirerade rätter.

Friskvård under golfresan

Hotellet har fina sportfaciliteter utöver golfbanan. Här finns ett modernt gym, 2 tennisbanor, 2 padelbanor och en fotbollsplan (ej fullstor). Här finns också fina leder att jogga eller promenera på. Utanför hotellanläggningen finns givetvis ännu mer att göra för dig som blir rastlös, segling, dykning och cykling ligger nära till hands. Eller så vill du ha lugnare stunder med vinprovning, Spa eller massage. Småbåtshamnen Marina di Cala Galera ligger 4,5 km från resorten och det är 15 minuters bilresa till hamnen i Porto Santo Stefano.

PGA National Golf Club Italy

Anläggningens golfbana ligger bara ett stenkast från hotellet. Banan är en golfupplevelse med många vackra vyer. Argentario Golf Club går nu under namnet PGA National Golf Club Italy och är den enda PGA licensierade golfanläggningen i Italien. De har under 2019 jobbat hårt med anläggningen, inte bara på banan utan även på träningsytorna.

Golfbanor i närheten

PGA National Golf Club Italy

PGA National Golf Club Italy PGA National Golf Club Italy hette tidigare Argentario… Läs mer

Fler bilder

Video