Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Hotellets omdömen

Anders Samuelsson
Hotellet var klart godkänt, bra personal och frukosten var bra och middagarna var variationsrik eftersom det fanns fyra olika restauranger med egna teman. Golfen var fantastiskt och vi hade förmånen att spela på fyra olika banor, bäst var Secret Valley tätt följt av Aphrodite Hills. Spännande bilfärd över Troodosbergen på en golf fri dag,storslagen natur och ett underbart väder under hela vistelsen. Bra arrangerat och jag återvänder gärna till Cypern ‍♂️
Kjetil Nyhus
Da er turen til Pafos over og den var helt topp. Alt fungerte perfekt, og banene var utmerket. Spesielt likte vi Aphrodite Hills best, men begge banene var topp. Vil bare takke for topp service og kommer nok til å bruke AKI Golftravel ved en senere Nledning
Benny Bergkvist
Vi var väldigt nöjda med hotellet. Personal, rum, mat etc. Det som gladde oss mycket var variationen i de olika matsalarna. Personalen i receptionen var alltid till hands för att hjälpa till. Vi skulle gärna återvända till hotellet. Däremot var golfen på Cypern inte vad vi hade förväntat oss då landskapet var någorlunda kargt och kuperat. Däremot var konditionen på golfbanorna vi spelade jättebra med välskötta tee´s, fairways och greener.
Se alla omdömen om hotellet Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Alexander The Great Beach Hotel
451

Alexander the Great Beach hotel

Alexander The Great Beach Hotel ligger med toppenläge precis vid havet med en helt underbar utsikt. Precis utanför hotellet finner du strandpromenaden som tar dig i till centrala Pafos på några minuter. Väl inne i Pafos finner du flera mysiga restauranger, barer och shopping. Hotellet erbjuder de mesta vad gäller faciliteter så som Spa och gym samt inom- och utomhuspool. Hotellet erbjuder flera rumskategorier och vi tycker att det är värt att lägga till en liten slant för rum med havsutsikt. Personalen är mycket hjälpsam och som golfspelare blir man väl omhändertagen. Läget på hotellet gör att du snabbt kommer ut på vägen och kan ta dig till öns 4 banor inom 30 minuter. Här finns också en golfreception som hjälper till om du vill boka en extra starttid eller ändra något i ditt spelschema.

Halvpension plus

Som gäst ingår Halvpension plus vilket innebär frukost samt middag. Hotellet erbjuder 4 restauranger att välja mellan för middag. Alexander the Great Beach Hotel ingår i hotellkedjan Kanika Hotels som driver flera hotell på Cypern. Dels All-Inclusive hotellet i Pafos utkanter, Olympic Lagoon. Men också nyöppnade Amavi som ligger granne med Alexander the Great. Amavi är ett så kallat ”couples only hotell” och riktar in sig till par och vuxna. Med fyra banor inom 30 minuter är detta Cyperns bästa golfområde!

Avstånd
Larnaca flygplats 135km | Eléa Golf 6km | PGA National Cyprus 20km | Minthis Golf Club 15km | Secret Valley 18km

Golfbanor i närheten

Minthis Golf Club

Minthis Golf Club Banan Minthis Golf Club hette tidigare Tsada och är den… Läs mer

PGA National Cyprus

PGA National Cyprus Banan PGA National Cyprus är en del av Aphrodite Hills… Läs mer

Eléa Golf Club

Eléa Golf Club När Eléa golf club öppnade officiellt slog Sir Nick Faldo… Läs mer

Secret Valley Golf Club

Secret Valley Golf Club Banan Secret Valley golf club nyöppnade september 2013 efter… Läs mer
Visa fler golfbanor

Fler bilder

Video