Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Terre Blanche Golf – Le Château / Le Riou

Terre Blanche Golf

Terre Blanche Golf

Terre Blanche Golf består av två mästerskapsbanor, Le Château och Le Riou – som båda ligger i direkt anslutning till Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort. Båda banorna slingrar sig fram genom varierande miljöer som dalar, sjöar, raviner, vattenfall och skogar. Terre Blanche Golf är en av de mest prestigefyllda golfbanorna i världen för golfentusiaster. Ett riktigt paradis för golfare. Här kombineras prestanda och nöje med spelet i en exceptionell miljö. Arkitekten Dave Thomas har bevarat de befintliga skärporna och vegetationen i området och hans signatur uttrycks genom skuggade konturer och bunkrar över de båda 18-håls banorna.

Le Château och Le Riou

Le Château räknas som den mest utmanande banan av dem två, banan är lång och kantas av vattenhinder och vaktande bunkrar samt snabba greener – allt som en mästerskapsbana bör innehålla. Le Riou spelas mer tekniskt och kräver både precision, god strategi och att tungan ligger rätt i mun. Le Riou gästas årligen av damernas Europatour och är en av årets höjdpunkter under året. Le Riou är endast öppen för medlemmar och hotellets gäster. Terre Blanche Golf klubbhus ligger mellan båda banorna och rymmer Proshop , restaurang och en trevlig bar som är ett perfekt tillhåll när det är dags att summera dagens score ihop med något svalkande gott.

Albatros Golf Performance Center

Träningsanläggningen på Terre Blanche Golf är en komplett och helt unik träningsanläggning i Europa och vi förstår varför franska landslaget valt att förlägga sin golfträning på Albatros Golf Performance Center. Här finns ett biomekaniskt centrum, drivingrange i två plan med 64 mattor, varav hälften är i täckt utrymme och upplysta på bottenvåningen. Därtill finns två närspelsområden som tillåter dig att förfina chipar, pitchar och bunkerslag. För putträning finns det inte mindre än tre puttgreener,  varav en är placerad inomhus. Anläggningen är som klippt och skuren för att låta dig förfina ditt golfspel ytterligare och här finns också några av Europas bästa instruktörer nära till hands.

Terre Blanche Le Château
2004 | Dave Thomas | Gul tee 6044m | Par 72

Terre Blanche Le Riou
2004 | Dave Thomas | Gul tee 5591m | Par 72

Hotell i närheten

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort

Terre Blanche Hotel I hjärtat av Provence breder Terre Blanche… Läs mer

Fler bilder

Video