Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Lennart Johansson
Hotellets minibuss körde oss till golfklubben, om man inte ville ta en härlig kort promenad. Det är viktigt att ha en bokad starttid, ty banan är fullbokad varje dag. Det finns bra golfklubbor att hyra. Tyvärr kan man inte förboka. 20 minuter för din starttid körs du upp till första tee, om du inte hyr golfbil. Sedan börjar en fantastisk vandring neråt hål för hål. Banan har 18 variationsrika golfhål, där flera hål är otroligt spännande att spela. Greenerna är mycket bra och snabba. Fairways är relativt breda men ofta lutande mot havet. Utsikten är hela tiden hänförande.
Se alla omdömen om golfbanan Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Tecina Golf – La Gomera

Tecina Golf

Tecina Golf ligger på ön La Gomera cirka en timmas båtresa från Teneriffa. Ett otroligt banbygge där Mr Donald Steel verkligen lyckats. Han har byggt en bana på en sluttning som i grunden inte är optimalt för en golfbana. På Tecina går det till så att man går (helst inte) eller åker golfbil upp till hål 1 som ligger högst upp. Banan slingrar sig sedan ner för sluttningen och du avslutar vid klubbhuset som ligger längst ner. Njuter du av havsutsikt när du spelar golf är detta banan för dig, här kan du se Atlanten på varje hål. Golfbanan kan låta som en bergodalbana men så är det faktiskt inte, visst det är en fallhöjd på 175 (Gustavbacken i Sälen 300m) men det är inte många hål som är rakt nedför. En spännande upplevelse utan tvekan!

Boende på närliggande Hotellet

Golfbanan ligger bara några hundra meter ifrån underbara Hotel Jardin Tecina. Hotellet och golfklubben tillhöra samma anlägning och här emellan erbjuds elektrisk shuttle service.

Tecina Golf
2003 | Donald Steel | Gul tee 5841m | Par 71

Hotell i närheten

Hotel Jardin Tecina

Hotel Jardin Tecina Hotel Jardin Tecina ligger på den vackra… Läs mer

Fler bilder

Video