Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Palle
Rolig golfbana med krav på tanke. Inte så lång men relativt teknisk. Ta drivern för att tjäna slag, men missar du kostar det. Vi spelade banan tidigt i april och den var bra för årstiden, men förstår att den kommer växla upp ytterligare någon nivå inpå säsongen. Överlag mycket vackra hål, trevlig personal och bra buggies - St Endreol gav mersmak.
Stefan / AKI Golftravel
Klubbhuset ligger fint på bergstoppen och hålen slingrar sig fram mellan kullarna. Banan är en bra mix av hål som bjuder in till att plocka fram drivern men även då den passar bättre i golfbagen. Par 3 hålen vackert långa och ofta med vatten lurandes intill greenen.
Se alla omdömen om golfbanan Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

St Endréol Golf Club

St Endreol Golf

St Endréol Golf

Golfbanan St Endréol Golf ligger i ett väldigt vackert område. Där kan man utan distraktioner njuta av en mycket bra parkbana. Några väl placerade dammar kombinerat med lite olivträd gör upplevelsen av rundan väldigt trevlig. Det är en fördel att boka golfbil när du ska spela här, golfbilarna är utrustade med GPS och bil kan verkligen behövas på St Endréol golf då banan är kuperad. Se upp när du kommer till det 13:e! På det 18 hålet spelar du in framför klubbhuset där du sedan kan sitta och titta på andra spelare när dom kommer in.  Behöver du koppla av mer efter rundan kan du besöka anläggningens Spa.

Kombinera gärna med boende på Saint Endreol Golf & Spa Resort.

St Endréol Golf
1992 | M Gayon | Gul tee 5461m Par 72

Hotell i närheten

Saint Endréol Golf & Spa Resort

Hotel Saint Endréol Hotellet Saint Endréol ligger bland härligt gröna… Läs mer

Hotel Garrigae Domaine de l’Esterel

Domaine de l’Esterel Hotellet har ett bra läge i gröna… Läs mer

Fler bilder

Video