Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Jens Holmberg
Vi hade fantastiska dagar på en anläggning som vi alla verkligen gillade, ett otroligt charmigt boende och en bana som verkligen utmanade oss (på ett bra sätt). Tack för ett mycket bra arrangemang, allt klaffade klockrent. Vi var alla överens om att Pula är ett ställe vi gärna åker tillbaka till.
Se alla omdömen om golfbanan Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Pula Golf

Pula Golf är designad av Olazabal design.

Pula Golf

Golfbanan slog upp sina portar redan 1995 men byggdes senare om av José María Olazábal mellan åren 2004 och 2006. Sedan dess möter banan kraven för internationell och professionell golf. Banan har stått värd för ett par större tävlingar med spelare som Garcia, Jimenez, Darren Clark, med flera vilket bärgar för kvalitet. Golfbanan slingrar sig runt Pula Golf Resort och i den vackra miljön. Ett av deras signaturhål är hål nummer 6, som är en läcker par 4:a där spelstrategin kräver en extra tanke då vattnet till höger kan locka. Det har blivit en lång och krävande bana, par 72 på 6 246 m från vit tee, där 14 av de 18 hålen syns greenen från tee.

Bra med träningsmöjligheter

Anläggningen har en stor driving-range med två nivåer, varav en är täckt om det motförmodan kommer regn, två putting -och pitchinggreener samt gym.

Spel på fler banor?

Önskar du utöver att spela golf på roliga Pula golf rekommenderar vi både Son Servera samt Alcanada som passande utflyktsbanor.

Pula Golf
1995 | Francisco Segalés & José Maria Olazábal | Gul tee 5869m | Par 72

Hotell i närheten

Pula Golf Resort

Pula Golf Resort Pula Golf Resort ligger naturskönt bland lummiga… Läs mer

Fler bilder

Video