Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Meloneras Golf

Meloneras Golf

Meloneras Golf

Meloneras Golf är enligt oss Gran Canarias bästa golfbana, öppnades under 2006 och är en del av hotellkedjan Lopesan vilket gör den som ett perfekt alternativ när du bor på något av deras närliggande hotell. När du kommer upp till banan för första gången ökar pulsen när du svänger in från rondellen och möts av den fint inramade vägen som leder till klubbhuset. Ett klubbhus som inte alls är så märkvärdigt men en golfbana som helt och hållet tar ditt fokus. Golfbanan är relativt kuperad och mer teknisk än lång och där det gäller att hålla fokus hela rundan annars är det lätt att slagen rinner iväg.

Atlantkusten som granne

I en kortare beskrivning kan man säga att de första 9 hålen är något tacksammare och de sista 9 blir något mer utmanande där några av hålen går med Atlantkusten som granne. Bli däremot inte för passiv för under de första 9 hålen ligger det faror som lurar och främst deras korthål. Banans signaturhål är hål nummer 12 som är en läcker par 3 där också de flesta av klubbens professionella foton är tagna och du kommer att förstå varför när du väl är på plats och möts av den storslagna vyn som breder ut sig. Signaturhålet är startskottet för att banan ändras något i karaktär och du kommer nu att spela några läckra hål med Atlanten precis utanför och det avslutande hålet för rundan är en par 5 som för dig hem igen. Som ni förstår bjuder banan på magnifika vyer över Atlanten och givetvis är vinden avgörande för hur tuff rundan blir.

Fler golfbanor

Många väljer att ha Meloneras Golf som sin hemmaklubb för att sedan komplettera sin vecka med spel på Maspalomas Golf & Anfi Tauro Golf. Som vi alla golfare vet finns det också en fördel i att spela en bana flera gånger under sin vecka för att på så sätt lära känna banan ännu bättre. Som helhet en mycket rolig och spännande bana och nu är det äntligen din tur att bemästra utmaningen.

Meloneras Golf
2006 | Ron Kirby | Gul tee 5564m | Par 71

 

Hotell i närheten

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel Hotel Faro, a Lopesan… Läs mer

Hotel Lopesan Villa del Conde

Hotel Lopesan Villa del Conde Hotellet Lopesan Villa del Conde… Läs mer

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Lopesan Costa Meloneras Resort… Läs mer

Fler bilder

Video