Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Patric Rydberg
Jag vill bara passa på att tacka för ett riktigt bra golfpaket som vi fick på La Cala Resort. Alla var supernöjda och vi blev positivt överraskade. Alltid lika bra service från er likt tidigare gånger jag anlitat er.
Anne-Christine Bäckius Ivarsson
Mycket bra anläggning.
Se alla omdömen om golfbanan Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

La Cala Golf

Hål 14 på La Cala Asia med vaktande bunkrar - både kort och lång green.

La Cala Golf

Anläggningen La Cala Resort är en av Spaniens största golfanläggningar med sin tre 18 hålsbanor och väl tilltagna träningsområden. Här finns förutom 54 hål även närspelsområden, drivingrange med grästee, studio och 6 korthål. De tre banorna Campo Asia, America och Europa utgår alla runtomkring hotellet och klubbhuset. Från klubbhuset har du enorm utsikt över framförallt anläggningens första bana, Campo Asia som både startar och slutar här. Anläggningen ligger i kuperad natur vilket medför att härliga vyer över både berg och hav samt floden Ojen. La Cala betyder just flod på spanska och Ojen rinner igenom anläggningen och är i spel på framförallt Campo Europa. När du spelar golf på La Cala använder du någon av anläggningens 180 golfbilar – då golfbanorna är kuperande och då främst mellan hålen. Vi vet att La Cala Golf med sina tre banor kommer ge alla golfare en härlig upplevelse och som sätter golfaren på prov!

Campo Asia

Den äldsta banan på anläggningen är Campo Asia (fd södra) och är den mest tekniska av dem. Banan är kort och smal med flera svåra raviner och buskage som vill fånga din boll. Nämnde vi de 89 bunkrarna?
Campo Asia
1989 | Cabell B Robinson | Gul tee 5412m | Par 72

Campo America

Campo America (fd norra) är anläggningens vassaste kort och är något vidare men fortfarande kuperad och en teknisk utmaning. Många vackra vyer från Tee´s och ett par korthål håller absolut toppklass. Så sent som 2005 och 2006 var Campo America värd för damernas Europatourkval.
Campo America
1990 | Cabell B Robinson | Gul tee 5600m | Par 72

Campo Europa

Till Campo Europa har man en liten promenad från klubbhuset och de flesta väljer golfbil, speciellt på denna bana, pga avstånden. Spektakulära vyer och floden Ojen är i spel på åtta av hålen och det är betydligt mer vatten än på de andra banorna. Här har du överlag både bredare fairways och större greener än på syskonbanorna.
Campo Europa
2005 | Cabell B Robinson | Gul tee 5705m | Par 71

Träningsområden

La Cala Golf har bra med träningsområden och vid klubbhuset hittar du en stor puttgreen och ett lite mindre närspelsområde för chipar, pitchar och bunkerslag. Väljer du att besöka La Cala Golf Academy erbjuds shuttle hit och tar ca 3 minuter från klubbhuset. Väl framme på toppen av berget har du flera närspelsområden, bred drivingrange med grästee´s, studio och anläggningens trevliga Par3 bana om 6 hål, Par 18 och 689m lång. När du tränar och spelar här har du alltid samma magiska utsikt över havet och här finns det även en liten shop och café.

Utflyktsbana

Vill du spela ännu mera golf under din vistelse finns trevliga Santana Golf bara 5 minuter bort.

Hotell i närheten

La Cala Resort

La Cala Resort Efter bara 30 minuter bilfärd från Malagas… Läs mer

Hotel Fuerte Marbella

Hotel Fuerte Marbella Är du ute efter ett hotell med… Läs mer

Fler bilder

Video