Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Hacienda del Alamo Golf Club

Hacienda del Alamo Golf Club

Hacienda del Alamo Golf Club

Golfbanan Hacienda del Alamo Golf Club ligger vackert inbäddat i omgivningen runt Hacienda del Alamo Golf Resort och Hacienda del Alamo Residences. Banan är designad av Dave Thomas och anses vara en av Spaniens längsta banor med sina 6 724 meter från längsta tee. Likt många andra banor i området är Hacienda del Alamo Golf Club en ökenbana med skarpa ruffkanter och wasteareas som ramar in hålen. Efter avslutad golfrunda lockar den trevliga restaurangen och terrassen vid klubbhuset, här kan du njuta av välförtjänta förfriskningar och den vackra utsikten. Klubbhuset rymmer en välsorterad shop, trevlig loungedel med biljardbord, tv och omklädningsrum.

Komplett anläggning

Träningsanläggningen på Hacienda del Alamo är en av dem bättre vi besökt och erbjuder allt du kan önska dig. Här hittar du en väl tilltagen drivingrange med både grästee´s och utslagsplatser – såväl under som över tak. En modern svingstudio med den senaste tekniken, flera närspelsgreener och en stor puttgreen. Därtill finns sex exklusiva golfhål med breda fairways som är avsedda för träning.

Svensk golfakademi

På träningsanläggningen råder det ingen tvekan om att det är golf och utveckling som står i centrum. Tomas, svensk PGA instruktör arbetar på golfakademin och ihop med sin stab undervisar de alla nivåer av golfare. Med hjälp av den senaste tekniken inom radar och datorer får du som elev hjälp med allt från utrustning till de olika delarna av spelet. Tomas har ett förflutet på La Manga där han jobbade under många år och har lång erfarenhet av både grupp – och individuell golfundervisning. Vill du utveckla din golf till nästa nivå rekommenderar vi dig starkt att ta hjälp av Tomas och hans expertis!

2006 | Dave Thomas | Gul tee 5994m | Par 72

Hotell i närheten

Hacienda del Alamo Golf Resort

Hacienda del Alamo Golf Resort Hacienda del Alamo Golf Resort… Läs mer

Mar Menor Residences Longstay

Mar Menor Residences Longstay Mar Menor Residences är en fantastisk… Läs mer

Hacienda del Alamo Residences Longstay

Hacienda del Alamo Residences Longstay Ett komplett och förstklassigt semesterboende… Läs mer

Fler bilder

Video