Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Claes Andreasson
En jätte trevlig anläggning med 4 trevliga och omväxlande 9-håls slingor. Bra boende och nära till allt. En härlig uteservering efter rundan. Man måste gilla vatten då det går kanaler och dammar på hela banan.
Thomas NordinTrevliga utlagda nio håls slingor med olika karaktär.Banans skick var mycket bra. Trevlig starter som såg till att allt fungerade bra.
Se alla omdömen om golfbanan Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Golf Club De Purmer – Purmerend

Golf Club De Purmer

Golf Club De Purmer

Golf Club De Purmer består av två 18-hålsbanor samt en korthålsbana och fina träningsytor. De Purmer ligger i Purmerend och tillhör en sammanslutning av golfbanor i området som heter Burggolf. Här finner vi också Hampshire Golfhotel som gör detta till en komplett golfresort.

Det två banorna är varierande och som så många andra banor i området ganska flacka och enkla att promenera. Här finns golfbilar och de släpper ut från 4 tees på morgonen så oftast får du de tider du önskar och får fin variation när slingorna ändras dag till dag. Bägge banor med utmanande layouter med mycket vatten, bunkrar och välarbetade greenområden.

Golfbanorna är delade i 4 slingor; röd, blå, gul och vit. Designen är av Tom McAuley och Bruno Steensels och öppnades upp 2003.

Golf Club de Purmer
2003 | Tom McAuley, Bruno Steensels | Gul tee 5727m | Par 71/72

 

Hotell i närheten

BurgGolf Golfresort de Purmer

BurgGolf Golfresort de Purmer HOTELLET ÄR TILLSVIDARE STÄNGT MEN GOLFBANORNA… Läs mer

Fler bilder

Video