Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Estonian Golf & Country Club

Estonian Golf & Country Club signaturhål, hål 3 på Sea Course.

Estonian Golf & Country Club

Estonian Golf & Country Club hittar vi 25 km från Estlands huvudstad, Tallinn och rankas bland Kontinentaleuropas bästa resorts. Anläggningen finns med bland Östeuropas finaste och slingrar sig fram längs Östersjökusten och Jägala River Delta. Totalt erbjuder anläggningen 27 hål, bra träningsområden och trevliga faciliteter – som lockat golfare sedan de öppnade 2005.

Sea Course

Upptäck den kritikerrosade 18-hålsbanan Sea Course, en mästerverk skapad av den framstående finska designern Lassi-Pekka Tilander. Banan bjuder på en hisnande utsikt över vackra Finska viken och sträcker sig över mer än 7 000 meter genom en förtrollande urskog. Här får du uppleva enastående omgivningar med ekgränder, gamla stenblock, naturliga dammar och hav. Sea Course är inte bara vacker utan även en utmanande bana med sin imponerande längd och komplexitet. Även för den mest erfarna golfaren finns här nivåskillnader upp till 40 meter. Banans signaturhål, hål 3 spelas från skogen ut mot finska viken, vilket ger en läcker och roligt golfupplevelse.

Klubben är hängiven sitt mål att hålla mästerskapsbanan i toppskick och på internationell standard. Som ett erkännande har Sea Course flera gånger fått äran att vara värd för prestigefyllda internationella evenemang. Den har röstats fram som en av de 100 bästa golfbanorna i Kontinentaleuropa hela 4 gånger enligt Golf World. Dessutom har banan varit värd för World Cup European Qualifier vid två tillfällen. År 2016 var anläggningen värd för International Men’s Individual European Championship i början av augusti.

Mer än 18-hål på Estonian Golf & CC

Stone Course heter anläggningens 9-håls bana och är en naturskön bana belägen på en kalkstensslätt omgiven av enar och restaurerade stenstaket. Denna unika golfbana är ett skyddat nationellt arv, där varje hål har sin egen fascinerande historia att berätta. Här njuter du av öppna hål som utmanas av kustvindar och ger en linkskänsla, vilket ger dig en oförglömlig golfupplevelse. Utöver de två huvudbanorna finns här även en niohåls Par 3-bana, kallad Rising Star. Golfbanan är särskilt utformad för barn och är tillgänglig för alla som vill finslipa sitt närspel. Estonian Golf & CC har också imponerande träningsfaciliteter, inklusive en stor grästee, ett närspelsområde på 100 meter med övningsbunkrar. Förbered dig för ditt spel på förstklassiga träningsområden och ta dina färdigheter till nya höjder.

Efter en dag på banan kan du koppla av och njuta av klubbhusets gästvänliga atmosfär. Klubbhuset är utrustat med ett charmigt lärktak och fungerar som den centrala punkten för klubbaktiviteter. Här hittar du också en mysig restaurang där du kan njuta av läckra måltider och umgås med andra golfentusiaster. Och för att avsluta dagen på bästa sätt, finns här omklädningsrum med bastu där du kan varva ned och låta kroppen återhämta sig.

Annika Course

Estonian Golf & CC har en spännande utveckling på gång tillsammans med den ikoniska golfspelaren Annika Sörenstam och European Golf Design. Annika, allmänt ansedd som den största kvinnliga golfspelaren genom tiderna, kommer att designa sin första golfbana i Europa. Estonian G & CC, hem till den välrenommerade Sea Course som rankas bland Europas 100 bästa banor, genomgår en stor utveckling för att skapa en familjeresort och Spa med enastående utsikt över Finska viken. Projektet inkluderar en plan att bygga ett hotell med 150 rum, utveckla fritidsanläggningar, inklusive Spa och tennisakademi.

Annika Sörenstam har valts för sitt imponerande designarbete, med hittills tre banor världen över. Annika delar visionen om att skapa ett resmål som lockar familjer och golfturister från Skandinavien och övriga Europa. Det här historiska samarbetet med Annika Sörenstam och European Golf Design kommer utan tvekan att vara ett viktigt steg för att lyfta klubben till nya höjder och skapa en golfdestination i världsklass!

Boende i närheten

Vi rekommenderar boende inne i Tallinn när du väljer att besöka Estonian Golf & CC. Anläggningen ligger bara 25 km från Estlands huvudstad, Tallinn. Här kan gästerna utforska ett av Europas historiska och kulturella nav som fortfarande behåller sin kullerstensbelagda Gamla stan och arkitektoniska landmärken från 1300-talet som bevarar stadens rika historia. Inne i centrala Tallinn finns det gott om Hotell, trevliga restauranger, barer och uteställen. Bra, trevliga golfhotell med bästa service är dels L´Embitu Hotel som är ett fyrstjärnigt hotellet som bland annat erbjuder Spa och takterrass. Hotel Telegraaf ligger verkligen centralt och erbjuder totalt fem stjärnor och givetvis med Spa ihop med bästa service och utbud. I Tallinn finns en handfull Michelinrestauranger som vi besökt och verkligen rekommenderar.

Om du vill uppleva en golfbana i världsklass, omgiven av enastående naturskönhet och spektakulär utsikt, är Estonian Golf & CC definitivt platsen att besöka. Kom och upplev golf i en harmonisk naturmiljö, där historien möter framtidens golfspel.

Estonian Golf & Country Club

Sea Course
2006 | Lassi-Pekka Tilander | Gul tee 5692m | Par 72

Stone Course
2005 | Lassi-Pekka Tilander | Gul tee 2740m | Par 36

Hotell i närheten

Hotel Telegraaf

Hotel Telegraaf Hotel Telegraaf tillhör hotellkedjan Marriott Bonvoy och är… Läs mer

L´Embitu Hotel

L´Embitu Hotel L´Embitu Hotel är ett nytt ikoniskt lyxigt 4*… Läs mer

Fler bilder

Video