Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Cullinan Links

Cullinan Links med greenfee All Inclusive.

Cullinan Links

Cullinan Links är det senaste tillskottet i Belek och öppnade upp för spel i början av 2022. Anläggningen som tidigare hette Titanic Golf är nu helt nyrenoverad och består av de två 18-håls banorna Olympos och Aspendos. Alla hålen på banorna är antingen nya eller ombyggda för att bli så mycket links det kan bli i Belek. För att skapa Links karaktären har massor av träd tagits bort och öppnat upp för spel längts med havet och floden som mynnar ut här. Golfbanearkitekterna har även arbetat in många av områdets naturliga egenskaper i designen och används som naturliga hinder på golfbanan. Flera tee´s är upphöjda för att ge dig en perfekt start och utsikt över hålen, mot de imponerande Taurusbergen eller medelhavet i bakgrunden. Banorna är inte speciellt långa men erbjuder 4 olika tee´s så att alla golfare kan hitta rätt utmaning!

36 håls anläggning

Olympos är banan som främst spelas längst med havet och floden medans Aspendos spelas mer inåt land, i ett vackert parklandskap. Olympos är anläggningens vassaste kort och tuffaste utmaning – speciellt när vinden gör sig påmind. Här är det mest links av dem båda banorna och därav betraktas Olympos som huvudbanan. Aspendos är den kortare banan och erbjuder några drivbara Par 4:or, speciellt med vinden i ryggen men misstro inte, banan har sina utmaningar och är både rolig och variationsrik. De båda banorna Olympos och Aspendos kompletterar varandra på ett riktigt bra sätt och håller samma höga kvalité och kondition.

Träningsområden i absolut toppklass

Träningsområdena har förbättrats och förfinats och här kan du träna alla typer av slag under riktigt bra förhållanden. Den breda och generösa driving rangen med grästee ´s finns såklart kvar och nu kan du även träna under tak. Här finns flera närspelsgreener, där den ena är mer ondulerad och bjuder in till korta, höga inspel och bunkerslag, medans den andra är flackare med möjlighet till längre inspel samt puttgreen. Med 9 håls floodlight är anläggningen komplett och tillhör Beleks absoluta Topp-5!

Greenfee All Inclusive

I det trevliga klubbhuset hittar du förutom reception och omklädningsrum en välsorterad shop och anläggningens underbara restaurang. Här spelar du golf med All Inclusive, vilket innebär att mat och dryck i klubbhuset samt Buggybaren ingår i din greenfee. Restaurangen erbjuder service och smakupplevelser i världsklass ihop med en fantastisk uteservering med utsikt över golfbanan. Har du svårt att hålla dig från att ta ett dopp innan ni är tillbaks på nyöppnade hotellet Cullinan Belek eller  Titanic Deluxe Belek finns även här en trevlig utomhuspool. 

Cullinan Links Olympos
2022 | European Golf Design | Gul tee 5254m | Par 71

Cullinan Links Aspendos 
2022 | European Golf Design | Gul tee 4998m | Par 71

Hotell i närheten

Sirene Belek Hotel

Sirene Belek Hotel Sirene Belek Hotel ligger längts med medelhavet… Läs mer

Titanic Deluxe Belek

Titanic Deluxe Belek Titanic Deluxe Belek är ett av de… Läs mer

Cullinan Belek

Cullinan Belek Cullinan Belek är ett nytt lyxhotell på turkiska… Läs mer

Fler bilder

Video