Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Maspalomas Golf

Campo de golf Maspalomas

Maspalomas Golf

Maspalomas golf är den äldsta golfbanan på den södra sidan av Gran Canaria och öppnades redan 1968 och är ritad av skotten Mackenzie Ross. Det som särskiljer den här banan i jämförelse med sin granne Meloneras Golf är att här är landskapet som omger golfbanan mycket flackare och således enklare för dig att alltid hitta bollen. Många skulle beskriva banan som en klassik parkbana och om du mot förmodan ska missa något av dina slag under rundan rekommenderar vi att du hellre ska missa rejält för då har du som oftast ett fritt läge från ett annat håls fairway.

Ladda från tee

Som du märker behövs det ingen golfbil av den fysiska anledningen utan här går du enkelt fram och tillbaka ackompanjerat av svajande palmer, möts av den värmande solen och din semestergolfkänsla är total. Banan kräver däremot på sina ställen att man både från gul respektive röd tee laddar på lite extra med drivern då banan oftast spelas relativt lång. Har du däremot en bra dag från tee finns det goda chanser att du når ett bra resultat efter 18 spelade hål. Bredvid vissa av hålen ser ni även det trivsamma naturreservat som breder ut sig med Maspalomas mäktiga sanddynor som dyker upp i synfältet med Atlanten precis utanför. Med tanke på den bris som allt som oftast kommer in från havet är tipset från oss vid motvind att ta en klubba mer än du tror då vinden vanligtvis spelat en helt avgörande roll när du tillsammans med dina golfkamrater ska sammanfatta ditt golfvarv i klubbens trevliga golfrestaurang.

Sällskapsresan

Avslutningsvis som säkert många av er redan vet är det på den här banan där golfscenerna spelades in till det som blev den populära Sällskapsresan filmen med Lasse Åberg. Så om golfrundan för dig mot förmodan går i moll hoppas vi att det minnet får dig att dra på smilbanden i alla fall.

Maspalomas Golf
1968 | Mackenzie Ross | Gul tee 5953m | Par 71

Hotell i närheten

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel Hotel Faro, a Lopesan… Läs mer

Hotel Lopesan Villa del Conde

Hotel Lopesan Villa del Conde Hotellet Lopesan Villa del Conde… Läs mer

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Lopesan Costa Meloneras Resort… Läs mer

Fler bilder

Video