Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Buenavista Golf

Buenavista Golf på Teneriffas spelas med havet i bakgrunden.

Buenavista Golf

Buenavista Golf slingrar sig förbi utanför hotellet Meliá Hacienda del Conde och klubbhuset (600m) når du lätt med hjälp av anläggningen shuttle-service. Med sitt enastående läge precis vid kusten på södra Teneriffa, erbjuder banan en otrolig upplevelse som du sent kommer att glömma. När du slår ditt första slag kommer du slås av den hisnande utsikten över det glittrande havet och de omgivande bergen. Med utmärkta golfhål och en imponerande layout är banan utmanande men också rolig för spelare av alla nivåer.

Design av Seve

Buenavista Golf är designad av golflegenden Seve Ballesteros och är en 18-hålsbana som bjuder på enastående utsikt över Atlanten. Banan är belägen i en naturskön miljö med sjöar, vattenfall och klippor. De stora höjdskillnaderna på banan gör golfupplevelsen både rolig och utmanande. Som ni vet designar Seve alltid sina banor med 6 Par 3, Par 4 och Par 5. Här blev Par 5 hålen relativt korta medan Par 3 hålen blev längre och tuffare.  Banan slingrar sig förbi klubbhuset kanske fyra gånger under våra 18 hål och ibland spelar du ända intill havet och vågorna. Här gör vinden sig påmind under vissa dagar och erbjuder ytterligare en dimension av spelet. Bra variation på hålen och bra kondition över lag. Njut av golfspel i världsklass i en spektakulär miljö på Buenavista Golf.

Boende med gångavstånd till golfbanan

Efter en dag på golfbanan kan du koppla av i den lyxiga omgivningen på Meliá Hacienda del Conde. Här kan du njuta av alla faciliteter och bekvämligheter som erbjuds. Du kommer att känna dig som en kunglighet när du smakar på din favoritdrink vid poolen eller njuter av en läcker måltid på hotellets restaurang.

Boka din nästa golfresa till Buenavista Golf och upplev en magisk kombination av golf, lyx och naturskönhet som du aldrig tidigare upplevt!

Buenavista Golf
2003 | Severiano Ballesteros | Gul tee 5747m | Par 72

Hotell i närheten

Las Terrazas de Abama Suites

Las Terrazas de Abama Suites Las Terrazas de Abama Suites… Läs mer

Hacienda del Conde

Hacienda del Conde Meliá Hacienda del Conde är ett litet… Läs mer

Fler bilder

Video