Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Golfbanans omdömen

Inga omdömen hittills

Lämna omdöme

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Anfi Tauro Golf

På Anfi Tauro golf är det magiska kontraster mellan grönt gräs, berg och hav.

Anfi Tauro Golf

Ett besök på Anfi Tauro Golf är en upplevelse som du sent kommer att glömma då golfbanan mer påminner om en ökenbana i Arizona än en av Gran Canarias favoriter. Banan slog upp sina portar under 2007 och är designad av Robert Von Hagge Smelek & Blaril.

Spaniens dyraste golfhål

Golfbanan kommer att utmana dig på alla sätt då banans innovativa design tar dig mellan skarpa klippkanter till ett av Spaniens dyraste golfhål, hål nummer 8. Här har byggarbetarna fått kämpa mer än vanligt för att få det greenområde som designerna såg framför sig vid ritbordet. För att nämna ytterligare signaturhål måste vi nämna två av deras par 3:or, hål 6 samt hål 13. Det förstnämnda är hålet de flesta önskar att bli fotograferade vid då Atlanten kommer in fint i bakgrunden. Hål 13 är ett suveränt hål där greenen bokstavligen hänger ut från klippkanten och det enda vi kan säga här är att missa inte till vänster.

Svart lavasand

Det som ökar känslan av att vara i Arizona är mängden lavasand och kaktusar som finns i landskapet. Utöver det rent golfmässiga utlovas en vacker golfrunda, där ni kommer att mötas av vacker vegetation och läckra kontraster. Den svarta lavasanden i bunkrarna mot det gröna gräset och det ger dig som golfare en häftig totalupplevelse. Bli däremot inte alls avskräckt för att spela denna sensationella bana då klubben erbjuder en mängd olika utslagsplatser utifrån ditt golf-handikapp och är riktigt rolig att spela.

Amadores

Efter avslutad golf rekommenderar vi ett besök  på klubbens restaurang där dom erbjuder en varierad meny. Önskar du att ytterligare ta den här dagen till nya höjder rekommenderat vi ett besök till den spektakulära stranden Amadores, som ligger precis nedanför som tillika är konstgjord. Vi lovar dig att du inte kommer att ångra en golfdag på Anfi Tauro, som är ett minne för livet.

Anfi Tauro ligger ca 20 min från Meloneras.

Anfi Tauro Golf
2007 | Robert Von Hagge | Gul tee 5843m | Par 71

 

Hotell i närheten

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel Hotel Faro, a Lopesan… Läs mer

Hotel Lopesan Villa del Conde

Hotel Lopesan Villa del Conde Hotellet Lopesan Villa del Conde… Läs mer

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa Lopesan Costa Meloneras Resort… Läs mer

Fler bilder

Video