Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Prag

Prag är Tjeckiens huvudstad och här finner du en spännande stad och givetvis flera bra golfbanor. Prag är en bra flygdestination och lämpar sig bra för både weekends som längre vistelser. Bo i staden med gångavstånd till alla sevärdheter eller bo på en närliggande resort. Båda alternativ finns och vill du kan vi hjälpa dig med en kombination!

Hotell

Konopiště Golf & Spa Resort

Från: 6 450kr38 km från PragKonopiště Golf & Spa Resort Konopiště Golf & Spa Resort är en trevlig…
Läs mer

Panorama Golf Resort

Från: 5 760kr53 km från PragPanorama Golf Resort På Panorama Golf resort bor ni lyxigt och bekvämt mitt…
Läs mer

Populära golfbanor

Albatross Golfresort

Albatross Golf Albatross golf stod klar 2009 och ligger ca 20 min ifrån…
Läs mer

Panorama Golf

Panorama Golf Panorama Golf blev spelklar så sent som hösten 2016 och det…
Läs mer

Konopiště Golf – Radecký / D´Este Course

Konopiště golf- Radecký / D´Este Course Konopiště Golf & Spa Resort erbjuder två…
Läs mer

Mer om Prag

PERFEKT FÖR EN GOLFWEEKEND MED SPÄNNANDE SEVÄRDHETER

Prag är Tjeckiens huvudstad och också landets största stad med ca en och en halv miljoner invånare. Prag har en lång och intressant historia och det är först år 928 som Prag omtalas i skrift. Det finns stora mängder gamla byggnader, många av dem har vackra väggmålningar. Sevärdheterna är många och vi kan varmt rekommendera att du avsätter tid för en eftermiddag i storstaden.

STORSTAD ELLER RESORT, VALET ÄR DITT

Här finns världens bäst bevarade och varierande samlingar av arkitektur, från jugendstil till barock, samt kubism, gotisk, neoklassisk och ultramodern arkitektur. Kompositören Wolfgang Amadeus Mozart levde här och hans opera Don Giovanni hade sin världspremiär just i denna stad och det är också runt omkring staden som vi hittar landets bästa golfbanor. Perfekt destination för er som vill varva storstaden med trevlig golf.

GOLFRESOR TILL PRAG

Som golfdestination passar denna stad perfekt för en weekend men även för längre vistelser. Här finns som sagt några av Tjeckiens bästa golfbanor och flera har även boende mitt på banan. Vi erbjuder två anläggningar med boende på banan, Konopiste och Panorama. Bägge ligger utanför Prag men du kan enkelt kombinera med besök i staden, eller varför inte bo ett par nätter inne i staden.