Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Nice

Vid den franska rivieran möts du av pittoreska byar, vingårdar och fantastiska vyer. Här bor du med gångavstånd till första tee och vill du utforska området rekommenderar vi hyrbil då det finns mycket att upptäcka: golfbanor med olika karaktär, sköna stränder och inte minst den utsökta maten.

Hotell

Chateau de la Begude

Från: 6 932kr14 km från NiceChateau de la Begude Det charmiga hotellet Chateau de la Begude  ligger i…
Läs mer

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort

38 km från NiceTerre Blanche Hotel I hjärtat av Provence breder Terre Blanche Hotel Spa Golf…
Läs mer

Hotel Garrigae Domaine de l'Esterel

Från: 4 680kr40 km från NiceDomaine de l’Esterel Hotellet har ett bra läge i gröna omgivningar i utkanten…
Läs mer

Saint Endréol Golf & Spa Resort

Från: 6 055kr53 km från NiceHotel Saint Endréol Hotellet Saint Endréol ligger bland härligt gröna kullar väster om…
Läs mer

Populära golfbanor

St Endréol Golf Club

St Endréol Golf Golfbanan St Endréol Golf ligger i ett väldigt vackert område.…
Läs mer

Estérel Golf

Estérel Golf Club Mycket trevlig layout av Robert Trent Jones Sr i mysig…
Läs mer

Chateau de Taulane Golf

Chateau de Taulane Golf 80km rakt norrut från St Raphael ligger Chateau de…
Läs mer

Mer om Nice

EN GOLFRESA FÖR ALLA SMAKER

Längs kusten finns flera mysiga resorts där du kan bo mitt på banan men ändå ha nära till sevärdheter, havet och de mysiga byarna. Vi tycker att området gör sig bäst med hyrbil då det finns mycket att upptäcka om man lämnar kustlinjen. Vi erbjuder boenden på anläggningar som Chateau de la Begude och St Endreol där båda har egen golfbana bara ett stenkast från hotellentrén. Samtliga ligger inom en timma från flygplatsen i Nice dit vi erbjuder fina flygförbindelser.

NICE HAR GOLFBANOR MED OLIKA KARAKTÄR

Precis som det finns olika typer av hotell finns det olika typer av golfbanor, för alla smaker. St Endreol ligger några mil innanför kustlinjen och är en kuperad bana i fantastisk miljö med vingårdar runt hörnet. Chateau de la Begude ligger närmst Nice av dessa alternativ och här har du en bana vid hotellet – Opio Valbonne samt en bara några kilometer bort – Grande Bastide. Chateau de Taulane är en väldigt spännande golfbana som vi gärna rekommenderar för en dagsutflykt. Beläget högt över havet en dryg timma norrut med en spännande layout, något utöver det vanliga. Som sagt, här finns något för alla.

GOLFRESOR TILL NICE

Golfresor till Frankrike och Nice låter lyxigt men här finns något för de flesta smaker och plånböcker. Men visst finns här också lyx! Platser som Saint Tropez, Cannes och Nice är några av dem, men vi finner också de små, pittoreska byarna och de mindre kända vingårdarna som gärna ser dig som gäst. Kan du tänka dig att ha en hyrbil under vistelsen tänker vi inte säga emot, du kommer hitta mängder av pärlor om du bara vill! Den Franska Rivieran är sträckan mellan Italiens gräns i öster till Toulon i väst, på franska Côte d’Azur. Området gör sig bäst för oss golfare under vår, tidig sommar och tidig höst. Då är vädret bra och du kan njuta av det Rivieran har att erbjuda.