Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Milano

Mellan Milano och Lago Maggiore hittar du några av Italiens högst rankade banor. Castelconturbia, Le Robinie och Circolo Golf Bogogno ligger inom 30 minuter från varandra och har sammanlagt 81 hål. Bo på någon av dessa tre golfresorts eller i staden Arona vid den södra änden av sjön Lago Maggiore.

Hotell

Le Robinie Golf Resort

10 km från MilanoLe Robinie Golf Resort Boendet på Le Robinie Golf Resort är i direkt…
Läs mer

Golf Hotel Castelconturbia

Från: 7 298kr12 km från MilanoGolf Hotel Castelconturbia Golf Hotel Castelconturbia renoverades under 2017 och är mycket trevligt…
Läs mer

Bogogno Golf Resort

Från: 8 073kr15 km från MilanoBogogno Golf Resort Det nya Bogogno Golf Resort ligger bara en halvtimma från…
Läs mer

Populära golfbanor

Golf Castelconturbia

Golf Castelconturbia Golf Castelconturbia är en design av Robert Trent Jones Senior och…
Läs mer

Golf Club Bogogno

Golf Club Bogogno Golf Club Bogogno har 2 × 18 hål, bägge av designern…
Läs mer

Biella Golf Club Le Betulle

Biella Golf Club Banan Biella Golf Club från 1950-talet ligger i en underbart…
Läs mer

Mer om Milano

GOLFRESA MED SJÖUTSIKT

I området från Milano upp till Lago Maggiore finner vi flera spännande banor på otroligt vackra platser. Här kan du ägna dig åt en rik historia, härliga måltider och shopping. Några av Italiens högst rankade banor ligger här, till exempel Castelconturbia, Le Robinie och Circolo Golf Bogogno. Tillsammans har de 81 hål och de ligger inom 30 minuter från varandra. Vi erbjuder boende på samtliga nämnda golfanläggningar och även i staden Arona som ligger vid den södra änden av sjön Lago Maggiore. Det går nämligen inte att vara här utan att se och uppleva någon av sjöarna. Att lägga en eftermiddag i till exempel Stresa och ta båt ut till någon av öarna i sjön är en upplevelse.

MILANO ÖVER EN WEEKEND ELLER EN VECKA?

Destinationen passar perfekt för weekendresor då vi erbjuder flyg som landar tidigt och går hem sent. Det betyder att du oftast även kan utnyttja resdagarna till golfspel. Det enda problemet är att du inte kommer att vilja åka hem efter 3 nätter. Det finns så mycket kul att göra och se att du kommer att vilja stanna längre i detta underbara landskap. Milano är också känt för sitt mode när det kommer till kläder. I området finns flera outlets där de säljer fina märken till bra priser. Ring oss så planerar vi din vistelse så du får ut så mycket som möjligt av den!

GOLFRESOR TILL MILANO

Golfresor till Italien och Milano har blivit alltmer populärt. Milano är en bra flygdestination samtidigt som området, sett till utbudet av golfbanor, är det bästa i Italien enligt oss. Samtidigt är tillgängligheten god och utflyktsmöjligheterna fantastiska. Lombardiet och Piemonte ligger i denna nordliga del av Italien som ligger mellan Alperna och Poslätten. Den största staden i regionen är Milano men det är även möjligt att flyga till Turin eller Bergamo.