Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Mauritius östkust

Mauritius ligger i Indiska oceanen och är ett underbart resmål för golfresor året runt. Ön har mängder av golfbanor och resorts, där vi har valt ut Belle Mare Plage på östkusten. Här är boendet av absolut toppklass med två banor en duffad wedge västerut och den fina sandstranden en långputt österut.

Hotell

Constance Belle Mare Plage Resort

Från: 19 369kr29 km från Mauritius östkustConstance Belle Mare Plage Resort När du planerar din golfresa till Mauritius och…
Läs mer

Populära golfbanor

Belle Mare Plage Golf

Belle Mare Plage Golf Resorten Constance Belle Mare Plage golf har två egna…
Läs mer

Mer om Mauritius östkust

Mauritius östkust

BELLE MARE PLAGE

På Mauritius östkust hittar vi denna lyxiga anläggning, cirka 5 mil från flygplatsen Mauritius International (MRU). Här finner du ett strandnära boende där du kan bo i dubbelrum eller villor. Resortens två banor, Legend och Links, ligger ett stenkast från hotellet. Hör av dig så bygger vi din golfresa med flyg, lokala transporter, boende och golf – precis som du vill ha det.

EN GOLFRESA TILL ”DEN GRÖNA ÖN” – OMGIVEN AV KORALLREV

Mauritius är känd som en ö med magiska stränder och erbjuder förutom det en mängd utflyktsmål. Marknaden i huvudstaden Port Luis är ett trevligt utflyktsmål och det är inte speciellt lång tid att ta sig någonstans. Ön är bara 6,5 mil lång och 5 mil bred, mindre än Gotland till ytan, och är full av sockerrörsplantage. Är du intresserad av drycken rom är du också på rätt plats, här tillverkas mängder, och besök på någon romfabrik med provsmakning och rundtur är fullt möjlig.

HERITAGE AWALI

Liksom Belle Mare Plage är Heritage Awali ett toppenalternativ på Mauritius. Anläggningen ligger på den sydvästra delen av ön, precis vid stranden. Golfbanan The Heritage precis bakom så du kan verkligen njuta av toppgolf och superbeach på samma dag.

GOLFRESOR TILL MAURITIUS

Är det dags att göra din drömresa, ta med Mauritius som ett alternativ. Här finner du vädret, stränderna, boendet och banorna som får dig att aldrig vilja resa hem. Ön ligger i Indiska oceanen och har ett tropiskt klimat där sommaren sträcker sig från november till mars, men var inte orolig, här är det varmt året om.