Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Longstay Cypern Pafos

Cypern passar lika bra för en weekend som för en månad. Vi har valt ut Paphos där öns bästa banor finns och soltimmarna är många. Staden är levande året om, med restauranger, shopping och den mysiga hamnen inom gångavstånd.

Hotell

Anemi Hotel and Suites

Från: 13 542kr0 km från Longstay Cypern PafosAnemi Hotel & Suites Anemi har varit med oss sedan vi började med…
Läs mer

Populära golfbanor

Eléa Golf Club

Eléa Golf Club När Eléa golf club öppnade officiellt slog Sir Nick Faldo…
Läs mer

PGA National Cyprus

PGA National Cyprus Banan PGA National Cyprus är en del av Aphrodite Hills…
Läs mer

Secret Valley Golf Club

Secret Valley Golf Club Banan Secret Valley golf club nyöppnade september 2013 efter…
Läs mer

Mer om Longstay Cypern Pafos

Longstay Cypern Pafos

En golfresa till soliga Cypern

Longstay Cypern Pafos är perfekt för dig som vill ha ett typisk medelhavsklimat med varma somrar och milda vintrar som passar perfekt för golfresor. Våra golfresor går till den mest vädersäkra delen av Cypern, Pafos. Här är soltimmarna många och det är här som öns bästa banor finns. Pafos är en levande stad året runt med cirka 40 000 invånare. Här finns många trevliga restauranger som ligger i nedre delen av Pafos, runt hamnen och längs huvudgatorna. Våra boendealternativ Alexander the Great och Anemi Apartments ligger bägge med gångavstånd till centrum och havet.

Fyra golfbanor som växer år för år

I området kring Pafos ligger fyra mycket bra banor som kompletterar varandra mycket väl. Minthis Golf Club och Secret Valley är de två äldsta och sedan har f.d Aphrodite Hills som numera heter PGA National, Cyprus och Eléa tillkommit. Vi använder alla fyra banor i olika paket, både för veckoresor och för våra Longstay resor.

Longstay på Cypern

Longstay på Cypern har blivit mer och mer populärt, mycket tack vare det fantastiska vädret, bra centralt boende och givetvis bra banor. Cypern ligger i den östra delen av Medelhavet, det var här som kärleksgudinnan Afrodite föddes enligt legenden. Ön är till ytan något mindre än Östergötland och är den 3:e största i Medelhavet. Cypern ligger i Europa och är medlem i EU. Som känt har konflikter mellan den södra – grekcypriotiska sidan, och den norra – turkcypriotiska sidan funnits sedan Cypern 1960 blev en självständig stat. Idag är gränsen öppen mellan den norra och södra sidan och som turist på ön märker man inte mycket av de tidigare händelserna.