Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Longstay Portugal: Lissabon

Enligt oss är Portugal ett av Europas bästa länder för golf. När du väl har valt boende är avstånden korta mellan bra golfbanor, sightseeing, bad och shopping. Området runt Lissabon är vår egen favorit med något mer kuperade banor, och det är också hit våra Longstay-resor i Portugal går.

Hotell

Quinta da Marinha Village Longstay

Från: 20 695kr27 km från Longstay Portugal: LissabonQuinta da Marinha Village Longstay Quinta da Marinha Resort med Quinta da Marinha…
Läs mer

Populära golfbanor

Oitavos Dunes Natural Links Golf

Oitavos Dunes Natural Links Golf Arkitektteamet bakom Oitavos Dunes Natural Links Golf står…
Läs mer

Troia Golf

Troia Golf Troia golf är en häftig upplevelse. Beläget på Troiahalvön söder om…
Läs mer

Royal Òbidos Golf Club

Royal Òbidos Golf Club Severiano Ballesteros, denna legend har varit delaktig i designen…
Läs mer

Mer om Longstay Portugal: Lissabon

LONGSTAY PORTUGAL

LISSABON I RADHUS FÖR 2–4 PERSONER

Quinta da Marinha Village erbjuder longstay Portugal med boende i radhus för 2–4 personer som ligger på gångavstånd från första tee på Quinta da Marinha Golf Club. Radhusen för två personer är på 75 m2 och för fyra personer är de hela 100 m2. Samtliga är två våningar, har en toalett per sovrum, kök, allrum och en uteplats samt parkering för hyrbil. Fritt wifi ingår i villorna så att du kan surfa utan att bege dig till hotellet. På resorten finns även ett flott hotell där du som kund kan utnyttja faciliteterna.

GOLFBANOR I NÄRHETEN AV CASCAIS

Du som väljer att spendera en månad eller mer på Quinta da Marinha har i grunden 10, 15 eller 20 greenfee på hemmabanan, men det finns fler banor att testa. Området har flera spännande banor och vi hjälper dig att förboka tider på dem. Oitavos Dunes är närmsta granne och det är en högklassig bana som gästats av stortävlingar och kommer bli en rejäl utmaning. Estoril GC är en klassiker bara en mil bort. En kort, teknisk och relativt kuperad bana i en härligt uppvuxen parkmiljö, den äldsta i området. Penha Longa är ytterligare en toppbana i området som ligger fantastiskt vackert i dalen nedanför Sintrabergen.

RESTAURANGER OCH SEVÄRDHETER

Under din longstay-vistelse på Quinta da Marinha har du givetvis tillgång till ditt fullutrustade kök men vi rekommenderar att du testar vad Cascais och Estoril har att erbjuda. Hotellets shuttle till Cascais kan du utnyttja utan kostnad och den tar dig till centrum av byn. Här finns mängder med restauranger av olika slag. Givetvis ligger fisk och skaldjur nära till hands men det finns såklart något för alla smaker. Estoril ligger lite längre bort och även här finner du ett spännande utbud. Här ligger också klassiska Casino Estoril där du förutom spel kan se shower och äta god mat.

UTFLYKTER TILL LISSABON & SINTRA

När du väl är på plats under en längre tid tycker vi att du ska besöka Portugals huvudstad Lissabon. Mest praktiskt är att ta tåget från Cascais rakt in i hjärtat av staden. Lissabon – de sju kullarnas stad – ligger vackert vid Rio Tejo och är en kuperad historia. Här finns därför spårvagnar och bergbanor som tar dig till de högst belägna platserna där vyerna är fantastiska. En annat attraktion är Sintra som ligger två mil från Cascais. Det är en historisk bergsby med anor från 1100-talet. Här ligger det vackra Palácio Nacional de Sintra och på toppen av berget den moriska borgen Castelo dos Mouros. Att bestiga berget är tufft men det räcker gott att strosa runt i centrum av gamla delen för att känna historiens vingslag.

LONGSTAY I LISSABON

Från och med vintern 2016–2017 erbjuder vi longstay Portugal i Lissabon med Quinta da Marinha Resort som bas. Quinta da Marinha ligger drygt 30 km väster om Lissabon, bara 5 km ifrån centrum av Cascais. Området är enligt oss ett av de mest spännande i Portugal när det kommer till golfspel, sevärdheter, uteliv och shopping, ja här finns det mesta.