Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Kapstaden

Med Kapstaden som utgångspunkt har du en oförglömlig golfresa framför dig. Vi hjälper gärna till att sy ihop en resa där du kan uppleva Kapstaden, spela Jack Nicklaus-banan Pearl Valley, njuta av en golfresort i vindistriktet Stellenbosch och kanske avsluta med ett par nätter på ett naturreservat.

Hotell

Southern Sun Waterfront

1 km från KapstadenSouthern Sun Waterfront Southern Sun Waterfront är ett rymligt hotell i centralt i…
Läs mer

De Zalze Lodge

40 km från KapstadenDe Zlaze Lodge De Zalze Lodge ligger några kilometer utanför staden Stellenbosch, känt…
Läs mer

Arabella Hotel & Spa

78 km från KapstadenArabella Hotel & Spa Arabella Hotel & Spa tillhör kedjan Protea Hotels och…
Läs mer

Sanbona Wildlife Reserve

197 km från KapstadenSanbona Wildlife Reserve Sanbona Wildlife Reserve är en av de största privata naturparkerna…
Läs mer

Populära golfbanor

Steenberg Golf Club

Steenberg Golf Club Steenberg Golf Club ligger en halvtimma i bil söder om…
Läs mer

Pearl Valley Golf Club

Pearl Valley Golf Club Pearl Valley golf club ligger en dryg timma öster…
Läs mer

Milnerton Golf Club

Milnerton Golf Club Milnerton Golf Club ligger norr om Kapstaden och är en härlig…
Läs mer

Mer om Kapstaden

GOLFBANOR I TOPPKLASS RUNT KAPSTADEN

När du bokar din golfresa till Sydafrika och Kapstaden bokar vi alltid upp golfen i förväg. Då vet du vad du har att vänta dig redan när du sätter dig på flyget. Det finns givetvis många bra golfbanor av olika karaktär i området och vi försöker att anpassa dem efter dina önskemål. Clovelly, Steenberg och Westlake ligger inom 15 km från staden. Lite längre bort i Stellenbosch finner du banor som De Zalze, Erinvale, Pearl Valley och Strand GC. Här finns mycket att välja bland.

KAPSTADENS SPÄNNANDE SEVÄRDHETER

Bara i och kring Kapstaden finns mycket att utforska, Godahoppsudden som Vasco da Gama berättade om på 1400-talet, Taffelberget som bjuder magnifika vyer och Robben Island är några av de mest kända platserna. Här finns givetvis stränder av olika karaktär då de på västsidan av Kaphalvön vetter mot Atlanten och på den östra sidan mot Indiska oceanen. Detta gör att det kan skilja mycket i vattentemperaturer.

KOMBINERA MED GOLF I GEORGE

Har du för avsikt att köra den världsberömda Garden Route österut mot George och Knysna kan vi kombinera med boende, golf och safari även i detta område. Passa på att spela golf på Fancourt, Simola eller Pinnacle Point och spendera 1–2 nätter i Gondwana Game Reserve. Berätta för oss om dina golfdrömmar så gör vi tillsammans din golfresa till Sydafrika till ett minne för livet!

GOLFRESOR TILL KAPSTADEN

Golfresor till Sydafrika är mycket populärt då det går att uppleva så otroligt mycket under en och samma resa. Förutom fantastiska golfbanor bjuds mat och dryck av högsta kvalité till bra priser samt spännande natur och djurliv. Kapstaden ligger i den västra provinsen – Western Cape. Det är Sydafrikas näst största storstadsområde med knappt 4 miljoner invånare varav cirka en halv miljon bor i staden.

Med Kapstaden som utgångspunkt syr vi ihop en vistelse som passar just dig. Ett upplägg med några nätter i Kapstaden vid VA Waterfront för att sedan spendera några nätter på en golfresort i Stellenbosch. Och avslutningsvis ett par nätter på ett naturreservat för att få chansen att se och uppleva ”the big 5”!