Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Kalamata

Grekland är vida känt för sin goda mat, härliga väder och kristallklara vatten med milslånga stränder. Med bara 9 banor är inte Grekland en stor golfnation, ännu. Costa Navarino som är en relativt nybyggd resort har snabbt gjort sig populärt och visar att Grekland som golfdestination är något att räkna med och dessutom en riktigt bra idé. Önskar du vila golfmusklerna för en stund finns här massor av alternativ med natur, värme och äventyr alldeles runt knuten.

Hotell

The Westin Resort Costa Navarino

Från: 16 616kr41 km från KalamataThe Westin Resort Costa Navarino The Westin Resort Costa Navarino har tagit plats…
Läs mer

Populära golfbanor

Costa Navarino Golf Courses

Costa Navarino Golf Courses Costa Navarino bestod tidigare av de två mästerskapsbanorna, Navarino…
Läs mer

Mer om Kalamata

,KALAMATA – GREKLAND OCH GOLF

Fram tills för några år sedan var Grekland och golf inget man brukade förknippa med varandra. Man nämnde det inte i samma mening. I början av 2010 – talet ändrades detta för all framtid, och nu för tiden vet vi golfare att Grekland är mer än solsemestrar, fetaost och oliver. Här finns nämligen också några, men få (än så länge) magiska golfbanor. Det är i Kalamata allt började och det är också här Greklands bästa golf och upplevelse väntar dig.

OLIVENS HEMBY

Kalamata är regionens huvudort med sina dryga 60 000 invånare och är en populär och trevlig kuststad i södra Grekland, belägen på halvön Peloponnesos i Messinia. Kalamata är främst känd för sina goda oliver och olivoljan som utvinns av de populära oliverna. Oliverna som skördas på några av de 17 miljoner olivträden (man har räknat) som finns i området, kallas för just Kalamataoliver. Strax utanför Kalamata ligger också regionens flygplats, Kalamata Inernational Airport. Efter en färd om knappa fem mil når vi det slutgiltiga målet, beläget där det är som vackrast – Costa Navarino. Greklands främsta golfanläggning, består av två 5* hotell samt två mästerskapsbanor ritade av inga mindre än Benhard Langer och Robert Trent Jones Jr.

EN AKTIV DESTINATION

Om golfmusklerna behöver vilas för en stund eller dag så finns det fullt med upplevelser och aktiviteter alldeles runt hörnet. Självklart finns det flertalet vattensporter, hästridning,cykling mm om inte än bara en lugn stund i solen vid havs eller poolkanten.