Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Huelva

Huelva ligger vid Costa de la Luz där du får mycket golf för pengarna. Att området inte har någon egen flygplats har gett Huelva sitt kittlande smeknamn: den hemliga kusten. Om golfbanornas vyer över Atlanten ger dig mersmak finns det gott om dolda pärlor och vidsträckta stränder att utforska här.

Hotell

Precise Golf Resort El Rompido

Från: 11 492kr17 km från HuelvaPrecise Golf Resort El Rompido Precise Golf Resort El Rompido är en toppenanläggning…
Läs mer

Populära golfbanor

Golf El Rompido

Golf El Rompido Golf El Rompido med två 18 håls banor ligger precis…
Läs mer

Nuevo Portil Golf Club

Nuevo Portil Golf Club Nuevo Portil ligger nära El Rompido Golf Resort på…
Läs mer

Mer om Huelva

Huelva som golfresmål

Huelva är den västligaste av Andalusiens provinser längs Costa de la Luz som sträcker sig från Gibraltar till Spaniens gräns mot Portugal. Denna del av Spanien är inte lika exploaterad som Costa del Sol. Här finns fortfarande bra med plats på banorna och prisläget är bra. Närmsta flygplatser är Sevilla och Faro (Portugal) men även Malaga fungerar med en lite längre transfer.

Golfresor till Costa da Luz är prisvärda

Golfresor till detta hörn av Spanien har länge varit mycket prisvärda. Dels för att här finns många banor och hotell med mycket plats. Men det är också för att det inte går så mycket flyg till Sevilla i dagsläget. Därför kan man göra riktiga kap på fina hotell med suveräna banor.

Spanska golfresorts

I området erbjuder vi ett par fina och mycket prisvärda resorts. El Rompido Golf Resort är den större av dem,  här finner vi ett bra hotell med två golfbanor utanför dörren. Nuevo Portil ligger en bit bort och här bor du också mitt på banan med gångavstånd till de långa vackra stränderna.