Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Gran Canaria

På Gran Canaria får du en smak av sommaren även när det är vinter hemma i Sverige. Här hittar du flera fina golfbanor och våra golfresor går till öns sydspets. Gran Canaria erbjuder dig helt enkelt allt som du önskar under din golfresa med allt från lyxiga boenden, trevliga restauranger samt närheten till sol & bad. I området Meloneras kan vi erbjuda boende på hotellkedjan Lopesans olika hotell i form av Costa Meloneras, Villa del Conde och Hotel Faro. Önskar du istället att bo mer avskilt finns Salobre (lanseras inom kort) som ett kompletterande alternativ, 20 minuter med bil från Meloneras.

Från hotell Faro, Villa del Conde & Costa Meloneras ingår det kostnadsfri transport på fasta tider till golfbanorna.
Önskar du att åka på någon annan tid kan vi på förhand förboka en privat transport alternativt att du själv bokar taxi på plats.

Som du förstår är omgivningen redo för att ta hand om dig på bästa sätt. Välkommen till ön som har allt!

Hotell

Hotel Lopesan Villa del Conde

Från: 22 282kr20 km från Gran CanariaHotel Lopesan Villa del Conde Hotellet Lopesan Villa del Conde välkomnar dig i…
Läs mer

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Från: 16 543kr20 km från Gran CanariaLopesan Costa Meloneras Resort & Spa Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa öppnar…
Läs mer

Hotel Faro, a Lopesan Collection Hotel

Från: 18 739kr21 km från Gran CanariaHotel Faro, a Lopesan Collection Hotel Hotel Faro, a Lopesan Collection eller kort…
Läs mer

Populära golfbanor

Meloneras Golf

Meloneras Golf Meloneras Golf är enligt oss Gran Canarias bästa golfbana, öppnades under…
Läs mer

Anfi Tauro Golf

Anfi Tauro Golf Ett besök på Anfi Tauro Golf är en upplevelse som…
Läs mer

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf Maspalomas golf är den äldsta golfbanan på den södra sidan av…
Läs mer

Real Club de Golf de Las Palmas

Real Club de Golf de Las Palmas Banan kallas oftast för Bandama Golf…
Läs mer

Mer om Gran Canaria

GRAN CANARIA – UTANFÖR AFRIKAS VÄSTKUST

Golfresor till Gran Canaria är sedan länge populärt. Mest på grund av det fina klimatet som råder, framförallt på öns sydkust. Öarna lockar turister året om men de flesta som åker hit för att spela golf bokar sin golfresa under vinterhalvåret. Det finns flera fina golfbanor på ön och vi har valt att främst fokusera på de som finns i och omkring Costa Meloneras. Här ligger Meloneras Golf, Maspalomas Golf och Anfi Tauro Golf samt flera fina och trevliga hotell.

DIREKTFLYG OCH GOLFRESORT

Hit går det under vinterhalvåret många bra flygrutter från Landvetter, Arlanda och Köpenhamn vilket är en bra grund för din golfresa. När det gäller boende på ön erbjuder vi ett par olika hotell som samtliga håller en hög nivå och nu blir det upp till dig att hitta din favorit. De banor som ligger bäst utifrån centrala hotell runt Costa Meloneras är Meloneras Golf, Maspalomas Golf och Anfi Tauro. Dessa kan kombineras för att få ett paket som passar just dig, samt fri transport på fasta tider.
Önskar du ett mer privat boende är Sheraton Salobre (lanseras inom kort) att rekommendera.

GOLFRESOR TILL GRAN CANARIA

Islas Canarias eller Kanarieöarna på svenska består av sju större öar – Teneriffa, Gran Canaria, Lanzarote, La Palma, La Gomera, Fuerteventura och El Hierro – samt sex mindre öar i Atlanten. Gran Canaria är den tredje största ön och är liksom de andra en vulkanö. Huvudstaden är Las Palmas. Kanarieöarna ligger cirka 1500 km sydväst om det spanska fastlandet. Den närmsta av öarna ligger bara 100 km från Afrikas västkust.