Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

George

När du reser till George kan du åka på safari, vandra, bada – och givetvis spela golf. Här finns några av Sydafrikas bästa banor, bland annat Fancourt-anläggningen med sina tre banor i världsklass. I bakgrunden sträcker Outeniquabergen upp sig och åt andra hållet har du Indiska oceanen.

Hotell

Fancourt Hotel

3 km från GeorgeFancourt Hotel Fancourt är en av de mest kända anläggningarna i Sydafrika och…
Läs mer

Gondwana Game Reserve

51 km från GeorgeGondwana Game Reserve Det första många tänker på när det gäller djur och…
Läs mer

Populära golfbanor

Pinnacle Point

Pinnacle Point Pinnacle Point ligger i Mossel Bay 5 mil väster om George.…
Läs mer

Fancourt

Fancourt Fancourt Hotel har tre golfbanor på anläggningen, alla rankade top 20 i…
Läs mer

Pezula GC

Pezula GC Pezula GC är en bra bana i Sydafrika. Banan ligger 70km…
Läs mer

Mer om George

GOLFBANOR I TOPPKLASS RUNT GEORGE

Fancourt ligger strax utanför George och är en av Sydafrikas mest kända golfanläggningar med sina tre banor. Den mest kända är Links Course som 2014 var rankad som etta i landet. Men här finns fler; Oubaai GC, Mossel Bay och Pinnacle Point är alla inom räckhåll lite längre österut. Vid staden Knysna finner du spektakulära banor som Pezula och Simola.

SAFARI I SYDAFRIKA – THE BIG FIVE

En dryg timma bort ligger naturreservatet Gondwana där du har chansen att se The big five i verkligheten. Du bor då inne i reservatet och kan ta del av djurlivet på nära håll med utflykter i jeep med mål att se några av de mäktiga djuren. Det finns många reservat av detta slag i Sydafrika. Gondwana är ett av dem som ligger nära George och går fint att kombinera med din golfresa i Sydafrika.

NÖJDA GOLFRESENÄRER

Vi introducerade Sydafrika i vårt program för några år sedan och mottagandet har varit fantastiskt. Kunder som rest på mängder av golfresor kom hem från Sydafrika och var överväldigade. Samma tidszon som hemma, enkelt att köra och hitta. Därtill fantastisk mat och sist men inte minst, suveräna banor.

GOLFRESOR TILL GEORGE

George ligger i provinsen Western Cape, samma som Kapstaden. Följer man den välkända Garden Route österut från Kapstaden når man George efter cirka 40 mil. Garden Route startar vid Mossel Bay i väster och slutar vid Storms River i Eastern Cape. George ligger precis vid Indiska Oceanen och i bakgrunden ligger Outeniquabergen. Staden och området är väldigt populärt bland turister då det finns så mycket att utforska i området. Allt från sol och bad till vandringar i bergen, safaris och givetvis golf. Området erbjuder några av Sydafrikas bästa golfbanor och många planerar sin golfresa till just detta område i kombination med Kapstaden.