Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Cádiz

Cádiz ligger vid Costa de la Luz som vätter mot Atlanten och sträcker sig från Gibraltars klippor i söder till Portugals gräns i norr. Här får du mycket golf för pengarna tack vare prisvärda hotell och flera fina golfanläggningar längs kusten. Med hyrbil är du dessutom bara någon timma från Sevilla.

Hotell

Barceló Costa Ballena Golf & Spa

Från: 7 598kr20 km från CádizBarceló Costa Ballena Golf & Spa Hotellet Barceló Costa Ballena Golf & Spa…
Läs mer

Iberostar Royal Andalus

Från: 9 633kr22 km från CádizIberostar Royal Andalus Strax utanför Cadiz hittar vi trevliga Iberostar Royal Andalus, detta…
Läs mer

Montecastillo Golf & Sports Resort

Från: 7 525kr29 km från CádizMontecastillo Golf & Sports Resort Montecastillo Golf & Sports Resort tillhör kedjan Barceló…
Läs mer

Populära golfbanor

Novo Sancti Petri

Novo Sancti Petri Golfanläggningen Novo Sancti Petri består av två 18-håls banor som…
Läs mer

Montecastillo Barcélo Golf Club

Montecastillo Barcélo Golf Club Montecastillo Barcélo Golf Club är en signaturbana av Jack…
Läs mer

Costa Ballena Ocean Golf Club

Costa Ballena Ocean Golf Club Costa Ballena Ocean Golf Club är en mycket…
Läs mer

Mer om Cádiz

CADIZ

Golfresor till Spanien och Cadiz, som är en av Andalusiens åtta provinser, är golfmässigt en av de mest spännande. Här kan du fylla din golfresa med många olika delar. Det är god tillgänglighet på banorna, hotellen är prisvärda och stränderna fantastiska.

SPÄNNANDE UTFLYKTER OCH GOLF

Cádiz och Jerez ligger bägge två nära mer välkända Sevilla. Detta gör utflyktsmöjligheterna mycket intressanta, dessa tre städer har mycket att erbjuda i form av kultur och historia. Kuststräckan här kallas Costa de la Luz och sträcker sig från Gibraltar till Spaniens gräns mot Portugal. Den stora skillnaden mot Costa del Sol är att här möter man Atlanten istället för Medelhavet.

PRISVÄRD GOLFRESA MED VÄRDEFULLT INNEHÅLL

Längs Costa de La Luz finns flera mycket bra golfanläggningar och det fina med en golfresa hit är att man får mycket golf för pengarna. Nackdelen är att det inte går så mycket flyg till Sevilla. Men med den nya motorvägen går det att nå Malaga på några få timmar. Ska du stanna en vecka är det väl värt denna bilresa tycker vi! Montecastillo, Costa Ballena och Novo Sancti Petri är några av de fina anläggningarna längs kusten.