Offertförfrågan

Sök resa

Specifika önskemål
Tillval till din resa

Vi bokar:

  • Flyg
  • Hotell
  • Hyrbil
  • Golf
Och allt som sätter pricken över i på din resa.

Amsterdam

Amsterdam passar perfekt för en golfweekend men även för längre golfresor. En perfekt flygdestination vilket gör att du kan utnyttja tiden på ett bra sätt. Runt Amsterdam finns 20 fina golfbanor vilket gör att du kan kombinera golf och storstadsaktiviteter. Amsterdam är en spännande miljonstad med bra shopping och sevärdheter som Van Gogh museét och Anne Franks Hus.

Hotell

BurgGolf Golfresort de Purmer

15 km från AmsterdamBurgGolf Golfresort de Purmer HOTELLET ÄR TILLSVIDARE STÄNGT MEN GOLFBANORNA ÄR ÖPPNA! Denna…
Läs mer

Populära golfbanor

Golf Club De Purmer – Purmerend

Golf Club De Purmer Golf Club De Purmer består av två 18-hålsbanor samt…
Läs mer

Mer om Amsterdam

PERFEKT FÖR EN EFFEKTIV GOLFWEEKEND

Amsterdam är Hollands största stad belägen i den norra delen av landet. En spännande miljonstad med shopping och sevärdheter i mängder. Här finner du bland annat Van Gogh Museét, Anne Franks Hus och Rembrands Museét. Staden ligger bara 2 meter över havet, landskapet är extremt flackt och överallt ser du kanalerna som karaktäriserar Amsterdam.

WATERLAND

Det finns givetvis många olika boendealternativ i och runt Amsterdam. Vårt fokus ligger på bra och tillgänglig golf och att kunna kombinera detta med spännande utflykter. Området strax norr om heter Waterland, här bor man perfekt om man vill utforska området. Byar som Monnickendam, Volendam och Marken ligger inom taxiavstånd och erbjuder spännande sevärdheter. Det flacka landskapet inbjuder till utflykter med cykel, om du orkar efter golfen vill säga.

GOLFRESOR TILL AMSTERDAM

Golfresor till Holland och Amsterdam välbekant för oss svenskar men faktum är att landet har en gammal golftradition och de har flera banor som är över 100 år. Det är omtvistat av expertisen om golf spelades först i Skottland eller Holland. Om orden golf kommer från holländskans ”kolf” eller engelskans ”gowl”. Oavsett kan vi konstatera att här finns bra golfbanor. Över 20 golfbanor inom en timma från stadskärnan och några av banorna tillhör dessutom Europas toppskikt!