Offertförfrågan

4 anledningar till varför du ska boka din golfresa redan NU!

 

Här listar vi 4 anledningar till varför du ska boka din kommande golfresa redan NU! Det händer många positiva saker med oss när vi får möjlighet att tillbringa mer tid utomhus och njuta av solen. Detta gärna i en temperatur om 13,9* eller mer!
Utvalda, riktigt bra golfbanor i underbara miljöer kan du räkna med – men en lyckad golfresa handlar om mer än så. Ofta är det saker runt omkring som ger resan det lilla extra. Men vad man vill göra utanför banan är olika för oss alla. Vi har specialiserat oss på att skräddarsy golfresor för att kunna hitta det där som sätter pricken över I:et för dig.

#1 Lyckorus
Under planeringen av en golfresa njuter vi av förväntningarna av själva resan. Även om du inte kan ta semester just nu, kommer känslan av att ha något roligt att se framemot att ge energi och påminna oss om att ”då ska jag äntligen åka”. Studier visar att planering och förväntningar av en semesterresa kan ge upp till åtta veckors lyckorus.

#2 Succé
Bra golf mår vi alla gott av, när klubborna legat på hyllan ett tag är det lättare att fokusera på prestationsmål istället för resultatmål. Detta är en bättre och positivare väg att nå våra mål och som oftast spelar vi bättre än förväntat med vår ringrostiga sving.

#3 Energi
Med dagligt solljus ökar kroppens egna produktion av D-vitamin och solstrålarna frigör endorfiner i kroppen. Detta gör oss gladare, piggare och mer aktiva. Solen ger oss en lyckokänsla som är positiv för både humöret och vår energi, samtidigt som vi blir mer avslappnade.

#4 Njut
Att boka din golfresa med oss är bekymmersfritt. Vi skräddarsyr alla våra resor efter era önskemål och självklart är alla starttider förbokade. Vi specificerar alltid samtliga starttider innan ni accepterar en offert från oss, detta för att ni ska kunna koppla av och njuta fullt ut av er golfresa. Tillsammans har vi besökt alla våra destinationer som vi säljer och kan därför med personlig service guida er till en fantastisk golfupplevelse. Vi är din ciceron bland golfdestinationer!