Offertförfrågan

Hälsningar från Pafos

Glada, varma och soliga golfhälsningar från Pafos.

Hälsningar från Pafos

Här kommer glada, varma och soliga hälsningar från Pafos. Tack Golfturen – vi har det jättebra. 25-30 grader och inte ett moln på himlen och 25 grader i havet. Vi har spelat 6 st tävlingar med varierande vinnare!

Glada, varma och soliga hälsningar från Pafos.

Anemi Hotel & Suites

Anemi har varit med oss sedan vi började med golfresor till Cypern. Här bor du centralt i staden med gångavstånd till restauranger, shopping och havet. Anemi erbjuder boende i dubbelrum samt lägenheter så att du som gäst kan välja de som passar bäst beroende på ur länge du vill stanna. På Anemi finner du Spa-avdelning, gym samt två bra restauranger i Elia och Nema. Även mötesrum, poolbar och takterrass.

Glada, varma och soliga hälsningar från Pafos.

Mer än bara Golf

Läget på Anemi Hotel & Suites gör att du som Longstay gäst har nära till så mycket mer än bara golfbanan. Golfturen har ett samarbete med SVIP (Svenskar i Pafos). SVIP arrangerar utflykter, Boule samt Bridge spel där du har möjlighet att delta. Oavsett om du väljer att stanna för en weekend, vecka eller Longstay är vi övertygade att du kommer då en fin vistelse och bli väl omhändertagen av personalen på Anemi.

Golfbanor och avstånd

Larnaca flygplats 135km | Eléa Golf 6km | PGA National Cyprus 20km | Minthis Golf Club 15km | Secret Valley 18km