Offertförfrågan

Carl Déman spelar Golfturens 2manna Scramble!

Carl Déman spelar Golfturens 2manna Scramble!

Carl Déman spelar Golfturens 2manna Scramble!

Vi bjöd in en av Sveriges mäktigaste profiler på sociala medier, Carl Déman. Carl eller Calle som han oftast kallas är en del av humortrion och YouTube-gruppen JLC. Calle tycker precis som många av oss andra – golf är bland det roligaste som finns och han spelar så mycket det möjligtvis går. Filmar inte Calle med JLC tar han gärna en svängom på golfbanan och lägger kontinuerligt upp nytt material på sin egna YouTube kanal, Carl Déman Dogleg Höger!

Första Golftävlingen

Se när Calle och hans kompis Alex spelar sin första golftävling på Borås Golfklubb, södra banan. Tävlingen är ingen mindre än vår egen Golfturens 2manna Scramble, som spelades den 2 september.

Se filmen här