Offertförfrågan

Årets Golfevent – Save the date!

Golfturen presenterar stolt årets golfevent.

Årets Golfevent

Golfturen välkomnar dig till årets golfevent och tävlingsupplägg. Kom och möt oss på Borås Golfklubb ihop med ett gäng noga utvalda leverantörer – svinga och umgås fredagen den 22 september 2023. Vi samlas på klubben för lunch och presentation (från) 11:30. Tävlingen kommer att spelas på Borås Södra bana med Shotgun start kl 13:00 och spelformen är 2manna Scramble!

Anmälan

Vi presenterar stolt ÅRETS GOLFEVENT @BoråsGk den 22 september. Dagen startar 11:30 med lunch och presentation. Tävlingen kommer att spelas på Borås Södra med Shotgun start kl 13:00, där spelformen är 2manna Scramble!

Under tävlingen kommer du / ni bland annat uppleva;

  • Presentation av utvalda leverantörer
  • Lunch
  • Events och servering längs banan
  • Beat the ”PRO”
  • Överraskningar
  • Prisbord
  • After Golf


Pris 490kr / person inkl. tävlingsavgift och tävlingsgreenfee.

Anmäl dej här med namn och golfid

Vi ser framemot din anmälan – Varmt välkomna!!!

Partners till Golfturens golfevent på Borås Gk den 22 sept.