Offertförfrågan

Glad Midsommar

Glad Midsommar

Så låt mina hår bli grå, låt bara åren gå…
Vi hänger i – de kan du lita på för…

Nu är det midsommar igen! Tack alla golfvänner för alla härliga upplevelser och
fantastiska resor vi fått förmedla under vintern och första halvan av 2023 – och ändå har vi det bästa kvar.

Jag och killarna kämpar verkligen – det är liksom alltid något som får oss att visa att vi som arrangör behövs – men vad vore en golfrunda (eller livet) om allt bara alltid låg mitt i fairway?! …Det är utmaningarna vi växer med och vi har lärt oss att älska dem.

Så även om semestrarnas sovmornar gärna får bytas mot en earlybird tee off eller två så är vi mer laddade än någonsin för att starten av golfåret när det är som allra bäst – sommaren och förlängd golfhöst någonstans där man kan koppla av med familj, vänner och lagom dos av duffade inspel?!

Glöm aldrig njuta – det har vi förtjänat allihop!!

Ludvig, Stefan, Jonas och Christoffer