Offertförfrågan

Berättelse från Mauritius

Kritvita sandstränder och korallrev på Mauritius.

Berättelse från Mauritius

I början av mars 2023 var vi två vuxna, golfentusiastiska och förväntansfulla par som gav oss iväg till Hotel Belle Mare Plage på Mauritius. Efter en lång men ändå behaglig resa (11 timmar flygtid från Paris med Air France) landade vi på denna härliga ö. Transport till hotellet tog ca 1 timme och vår taxidriver guidade oss genom hela turen, de är väldigt stolta över sin ö! Väl framme på detta fantastiskt fina hotell blev vi väl mottagna av otroligt vänlig personal och fick våra rum väldigt fort. Vi hade bokat rum med havsutsikt och det fick vi med besked, vi hade väl ca 20 m ner till havet från vår terrass. Helt perfekt!

Belle Mare Plage Golf

Vi hade bokat All Inclusive vilket på detta hotell innebär frukost, lunch, eftermiddag snacks och middag samt fri golf (inkl golfbil när vädret tillåter) på hotellets två egna 18-hålsbanor. Den ena banan promenerade man till på 5 min och den andra gick det en shuttle till, tog ca 7 min. Dessutom ingick en massa olika vattensporter som vi tyvärr inte hann utnyttja, men vi tog en härlig snorkelutflykt en eftermiddag i hotellets regi. Jättefint! Hotellet hade dessutom ett jättefint Spa som vi inte heller hann besöka men vi hörde andra som var supernöjda!

Under våra 10 dagar på Mauritius spelade vi 8 rundor golf fördelat på båda banorna. Golfklubborna lämnade vi kvar efter spel och nästa dag fanns de på plats där vi skulle spela. Bilarna var förberedda med klubbor och vatten när vi anlände, otroligt välskött och superservice! Banorna var toppklass och trots en del regn (korta intensiva skurar) höll de hög klass under hela vår vistelse. En dag fick vi inte åka golfbil då det var ganska blött men det gick utmärkt att promenera om än lite varmt.

All Inclusive på Belle Mare Plage Resort

Vi varvade våra middagar mellan buffétrestaurangen, som hade otroligt mycket gott att erbjuda, och de 4-5 a la carte restauranger som fanns på området. Överallt jättegod mat och dessutom mycket goda viner inkluderade i All Inclusive-paketet. Lunchen åt vi oftast på golfklubben efter rundan och även det var inkluderat i vårt All Inclusive-paket. Vädret var varmt och skönt hela tiden, ca 28-30 grader, hög luftfuktighet men ändå inte jobbigt. Vi fick nån regnskur varje dag men de gick snabbt över och störde oss inte nämnvärt. Havet höll en ljummen härlig, temperatur och det var inte alls trångt på den långa fina stranden, underbart! Överallt möttes vi av väldigt vänliga människor, tror aldrig jag varit på nåt ställe där alla är så vänliga och glada med humor och värme! Fint!

Berättelse från våra resenärer som besökt Mauritius.

Golfturen skräddarsyr din golfresa

Vi bokade denna drömresa via Golfturen och fick superbra hjälp av Jonas från vår första kontakt. Jonas var lyhörd för våra önskemål och såg till att boka allt så som vi ville ha det. Otroligt värdefullt att bara kunna kontakta Jonas vid frågor som uppstod innan vi åkte och fram till avfärd. Man märker att killarna på Golfturen har erfarenhet av att boka den här typen av resor och servicen är verkligen på topp! Vi kommer garanterat anlita Jonas och gänget vid nästa resa för det här vill vi göra om. Vi är supernöjda med allt!!