Offertförfrågan

Tävla med KLM

KLM och Flying Blue. Vinn flygbiljetter med KLM!

Tack för alla Tävlingsbidrag

Först och främst vill vi tacka alla deltagare som deltagit i vår tävling tillsammans med KLM. Här hade man chansen att kamma hem två stycken flygbiljetter till valfri golfdestination, dit man tar sig lätt och smidigt med KLM och vi föreslår följande destinationer;

Edinburgh
Barcelona
Palma
Lissabon

Vi har utsett en vinnare bland de bidrag som kommit in och vi är både glada och stolta med att kunna säga att detta – är det största tävlingsdeltagandet vi haft (hittills). Den 6 januari var sista tävlingsdagen och därefter har vi låtit en utomstående jury välja ut – i sitt tycke den bästa motiveringen.
Stort GRATTIS till dig igen My som vunnit 2st flygbiljetter med KLM – vad roligt!

Här kan ni läsa My´s vinnande bidrag och motivering;

I ett skede i livet för 15 år sedan var jag lite vilsen och min bror Göran stöttade mig och föreslog att jag skulle prova golf. Mycket skeptiskt tog jag en nybörjarkurs och efter det har jag fått ett helt nytt liv. Golfen blev allt viktigare för mig och engagemang i golfklubben, medlem i styrelsen, aktiv i klubbens lag, spel i Klubb SM, Kategori SM och till slut spel på Svenska Seniortouren och där jag så här långt varit rankad 8: a för damer 50 i Sverige och fick möjlighet att följa med landslaget till D50 EM i Frankrike 2021. Jag, som aldrig utövat en sport på riktigt förut och detta efter att jag fyllt 40! Dessutom har jag fått ett helt nytt vänskapsliv. Höjdpunkter i livet som jag bara kan tacka min bror för. Tänk att få åka till landet där golfen föddes tillsammans med min bror.

Vi har kontaktat My och gratulerat till vinsten och hoppas nu på en minnesvärd och lyckad golfresa.

Tack än engång för alla fina bidrag.


Vinn flygbiljetter med KLM!

Tävlingen är avslutad!

Nu lagom till jul så kör vi på Golfturen tillsammans med KLM en tävling – där du har chansen att vinna två stycken flygbiljetter, vinn flygbiljetter med KLM! Välj avgång från Arlanda, Göteborg eller Köpenhamn och flyg med KLM till din favorit golfdestination. I senaste nyhetsmailet tipsar vi om golfdestinationer med underbart boende ihop med riktigt bra golf, samtliga golfdestinationer finnas att välja mellan;

För att få ut det bästa av din kommande golfresa så skräddarsyr vi din kommande golfresa åt dig, självklart utgår vi från era önskemål och idéer. Vårt första tips är att flyga med KLM och använda deras bonusprogram Flying Blue.

KLM & Flying Blue

Flying Blue är KLM´s bonusprogram där du genom att teckna medlemskap får en mängd fördelar när du flyger med dem. Att teckna medlemskap i Flying Blue är helt kostnadsfritt och ger dig fördelar som rabatter på incheckade väskor och sätesval från första sekund. Allt eftersom du varit medlem ökar också dina förmåner, är du en frekvent resenär har du bl.a. Loungetillgång, prioriterad incheckning och boarding samt extra bra och rymliga säten. Slå oss en signal 033 – 323 20 20 så berättar vi mer för dig!

Vinn flygbiljetter med KLM!

Vinn flygbiljetter med KLM!

Tävlingsinstruktioner

För att deltaga i tävlingen och chansen om att vinna flygbiljetter med KLM gör du enligt nedan;

1. Ange ditt Flying Blue nummer (skapa medlemskap här)

2. Skriv ned din och kompisens mailadresser

3. Motivera varför just ni ska vinna!

Maila dina uppgifter till stefan@golfturen.se och var med och tävla med KLM och deras bonusprogram Flying Blue och få chansen att kamma hem två stycken flygbiljetter.

Tävlingsregler

Tävlingen håller på fram tills Trettonde jul (6/1-2023). Efter sista datum för tävlingen kommer vi kontakta vinnarna samt alla deltagare om resultatet. Nyttjandet av flygbiljetterna ska ske under perioden 1 januari – 30 juni 2023.

Lycka till & God Jul på er allihopa!

Julhälsningar från Golfturen.