Offertförfrågan

Kundberättelse – Costa Navarino

AKI Golftravel - Costa Navarino Grekland

Kundberättelse – Costa Navarino

Nu är det två veckor sedan som vi kom hem från härliga Costa Navarino i Grekland, en golfresa arrangerad av Jonas på Golfturen. Golfresan var så bra att vi egentligen inte ville åka hem…
Wow vilket ställe och vilken resa!

Vi är ett gäng på 14 personer som har åkt på en veckas golfresa på höstkanten under några år men detta var första gången vi åkte med Golfturen och utan golfvärd. Vi behövde inte vara oroliga för det, Jonas hade förberett allt på bästa sätt och vi kunde njuta av underbara Costa Navarino och en riktigt skön golfvecka!

Costa Navarino har verkligen allt! Fyra otroligt fina golfbanor, två som vi har spelat tidigare och två helt nya. Alla i ett fantastiskt skick och passar oss bra, trots att vi har ett brett spann på våra hcp. Jag skulle kunna ösa ut superlativ om alla banorna men sätter nog nya Olymic som #1 med sin helt fantastiska utsikt och breda fairways!

Fantastiska matupplevelser på Costa Navarino

Vi bodde på fina Westin Resort med en känsla av lyx på alla sätt och vis. På kvällarna åt vi middag på olika slags restauranger varje kväll och vi provade bl.a italienskt, libanesiskt, fisk & skaldjur, grillat och förstås grekiskt. En bra mix av matupplevelser och dryck som vi var alla väldigt nöjda med. Första dagen kunde de som ville lämna sitt kortnummer i receptionen för att underlätta betalning för middagar mm, tyvärr krånglade just den biten. Trots att var och en av oss uppgav rumsnummer, så hade de svårt med uppdelningen av notan efter måltiden när vi skulle signera. Detta skapade en viss irritation ett par kvällar men löste sig alltid.

Dopp i det blå

Westin Resort har ett helt fantastiskt hotellområde, jag som älskar att ta ett dopp behövde bara ta en promenad på fem minuter för att ta sig till vattnet, helt klart och ljuvligt vatten! Flera i vårt gäng föredrog de fina poolområdena på hotellet. Vi valde tidiga golftider så att vi skulle hinna med både golf, bad och lite vila utan stess 😊 Helt perfekt!

Servie i världsklass på Costa Navarino

Jag vill också slå ett slag för den fina servicen både på hotellet och på samtliga golfbanor. Personalen hade alltid med ett leende på läpparna, vänligt bemötande och det märktes tydligt att alla jobbade för att vi gäster skulle känna oss speciella och väl omhändertagna. Fantastisk bra service att också slippa allt bärande på golfbagar, att kunna lämna golfbagarna direkt efter avlsutad rond och sedan få de framkörda dagen efter till nästa bana och utmaning, helt suveränt!

Costa Navarino har en speciell plats i hjärtat för oss i min grupp. Vi hoppas få möjlighet att komma tillbaka igen – Då med direktflyg från Göteborg 😊