Webbplatsen använder cookies för att förbättra upplevelsen. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att cookies används. Läs mer om cookies här.
OK
Offertförfrågan

Golfturen flyttar in…

Golfturen personal framför green på Hovås Gk

Golfturen öppnar nytt kontor i Göteborg

I början av oktober flyttade vi på Golfturen in i våra nya kontorslokaler hos Svenska Hus på Kungsgatan 7 i Göteborg. Läget var avgörande för valet av lokal, säger Ludvig Helén, vd på Golfturen. – Vi vill kunna träffas, synas och känna gemenskap både inom bolaget och med våra kunder. Därför är ett centralt läge viktigt för oss för att vi ska kunna utvecklas och växa.

Vi bemöttes också av en stor förståelse och vilja av Svenska Hus, med att hjälpa oss till en nystart efter en lång och tuff tid av Pandemi. Att dessutom resebyrån By Kettil och AKI Travel kommer att nyttja lokalerna tillsammans med oss ser vi mycket fram emot. Varmt välkomna till oss Golfturen och tack till MIKE Kommersiella Fastigheter för ett bra samarbete!