Offertförfrågan

Vad sas egentligen och vad sägs om SAS?!

Golfturen personal framför green på Hovås Gk

Vad sas egentligen och vad sägs om SAS?!

Stängda dörrar, besvikna piloter och frustrerade ägare. Vi vill med några enkla rader mest försäkra Er om att vi alltid har koll på varenda bokning – oavsett om det är snöstorm, askmoln, strejk eller annan orsak till ändrade flygavgångar. Det är just då en golfresebyrå verkligen får visa att den behövs.

Vi är experter på att se till att dina golfresedrömmar uppfylls och att du hamnar på ”rätt Golfdestination” för dom önskemål och förväntningar som just du har! Tryggheten och resegarantin som du som paketresekund alltid har är också en av de absolut viktigaste faktorer varför du bör ta hjälp av en arrangör vid bokning av din Golfresa.

Jag ska inte säga att vi uppskattar att halva världen vägrar ge sig med krångel – men skulle allting alltid gå på räls skulle vi kanske inte behövas lika mycket?!

Så fortsätt svinga lugnt, tveka aldrig att slå oss en signal så drömmer vi oss framåt ihop, för vi reder ut det här för Er… också!

Önskar dig en fortsatt Härlig Golfsommar!

/Ludvig, Jonas, Christoffer och Stefan