Offertförfrågan

Trogen Longstay resenär i Pafos

Lars-Olof är en trogen Longstay resenär i Paphos.

Under höst och vår har vi många resenärer som besöker Cypern och vår Longstay destination Pafos. Här har vi vänt på det klassiska Longstay konceptet och med vårat upplägg bor man centralt på Anemi Hotel Suites och spelar 4 banor i närområdet, som kompletterar varandra mycket väl. Banorna vi använder oss av i olika paket är Minthis Golf Club och Secret Valley som är de två äldsta och sedan har f.d Aphrodite Hills som numera heter PGA National och Eléa tillkommit. Vi tog oss en pratstund med Loa som besökt Pafos flitigt under de senaste åren och ställde 5 snabba frågor.

Trogen Longstay resenär i Paphos

Berätta lite om dig själv, Lars-Olof ”LOA” Andersson

Pensionerad elektriker 71 år, gift med Gunilla pensionerad marknadsassistent. Två barn och fem barnbarn. Vi bor i Sollentuna nära 11:ans damtee. Gillar att spela golf, äta & dricka gott samt umgås med trevliga människor.

5 snabba med LOA

Varför brukar ni resa till Cypern?

Vi har rest till Cypern på höstarna okt/nov främst pga klimatet ca 4-5 grader högre än Spanien och Portugal, varmt i medelhavet badbart och bra golfbanor runt Pafos. Vi bor centralt nära många fina restauranger och med gångavstånd till havet.

Hur många gånger har ni varit på Longstay på Cypern?

7 år på Anemi Hotel 4-6 veckor/ år.

Har ni varit på Longstay på andra destinationer?

Vi har varit på Long Stay i Sydafrika Western Cape; Portugal Algarve; Spanien Costa del Sol.

Vad är det bästa med Cypern?

Klimatet, restaurangutbudet, ordning och reda ”alla” talar engelska säkert att gå ut på stan närhet till kultur och vackra vyer i Trodosbergen, inte så turistiskt i Pafos. Mysiga bergsbyar med fantastiskt mat.

Hur är det att boka med Golfturen?

Har alltid varit lätt att få våra önskemål tillgodosedda, trevlig och hjälpsam personal och lätt att få kontakt med er om något skulle hända under longstay.

Tack för pratstunden Loa och varmt välkomna tillbaka nästa gång det är dags för golfresa.