Offertförfrågan

Europas häftigaste och modernaste Drivingrange?!

Europas modernaste och häftigaste Drivingrange på Terre Blanche?!

Europas häftigaste och modernaste Drivingrange?!

Under vårens besök på franska rivieran passade Stefan på att besöka den exklusiva anläggningen Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort. Under besöket bodde Stefan på anläggningen, spelade Europatourbanan Le Riou och tränade på Europas – kanske världens modernaste Drivingrange, Albatros Golf Performance Center!

Albatros Golf Performance Center

Träningsanläggningen på Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort är en komplett och helt unik träningsanläggning i Europa och vi förstår varför franska landslaget valt att förlägga sin golfträning på Albatros Golf Performance Center. Här finns ett biomekaniskt centrum, drivingrange i två plan med 64 mattor, varav hälften är i täckt utrymme och upplysta på bottenvåningen. Därtill finns två närspelsområden som tillåter dig att förfina chipar, pitchar och bunkerslag. För putträning finns det inte mindre än tre puttgreener,  varav en är placerad inomhus. Anläggningen är som klippt och skuren för att låta dig förfina ditt golfspel ytterligare och här finns också några av Europas bästa instruktörer nära till hands.